Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ravzanur böyle yaparsan daha çok olumsuz etkiler beni düşün gül kaydirigubbakcemile3
 
sagol guzelimm ama ben bu ay yumurtlama gununde yapmadimm bu zamana kadar yumurtlama gunumde yapiyodum bu sefer yapmadimm anlican umutsuzum o yuzden gicik oldum hwrhelde:1hug:
 
ravzanur böyle yaparsan daha çok olumsuz etkiler beni düşün gül kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:zaten senin ismini gorunce oyle seyler geliyoki aklima:roflol:sengözlerimebaksanabkimbilirr kimbilir :jeyyar:vede kimbilirr bazi seylerr cokk korkuyoo teyzesii artikk bende bi teyzeyimm:mymeka:vurun bana soyle afaladimm yineeee kafayi yiyom galiba :mymeka:
 
ceylannnnnnnn kız yarından itibaren başlıyorum valla mesai ye hayırlısı bakalım
dün arkadaşımla konuştum oda bebek istiyordu hamile kalmış çok mutluğdu oda yumurtalam günü takip etti ve o aralıkta ilişkiye girmiş ecz almış işe yaroyor demekki bende deneyeceğim bu ay test çubuklarından
 

canım benim süprizzzzzsüprizzzzzKafandan atmazsan küseceğim sana kaydirigubbakcemile3
 
ceylancım ben yumurtlama dönemince içirdim. bakın isterseniz azcık sakinleştim ben size hikayemi anlatayım.
 
ben geçen ay yumurta takibi yaptırmıştım. ama iğne bulamadığım için çatlatma yumurtası vurulmadı. bu ay tekrar taki yaptırdım 10.ve 12. günü gittim 12. gün yumurtam 14mm falan olmuştu. 3 taneydi ama biri bu büyüklükteydi.14 ve 16 da tekrar gitmem gerekiyordu ama dr.um seminere gittiğinden bana geçen aya göre iğne vurunmamı söyledi ve 15. gün iğne vurundum 2 tane ve ertesi günde bir tane. dr bana ilk iğneden sonraki gün ve ondan sonraki gün mutlaka ilişki dedi ben bu duurma güvenemdim çünkü benim yumurtalarım iğnesizde zaten çatlıyor. o yüzden 14-15 ve 16 gün ilşkiye girdim ama 17. günde mutlaka olmalı demişti dr. ama olamadı çünkü biz eşimle grip oldu. 18. gün dr a gittiğimde çatlamıştı yumurta o ilk 3 gün iğneden sonra çok sancım oldu sanki karnım ağrıyo gibiydi regl sancısı gibiydi.
 
kedicim, masaya RESERVE yaz yanina da biberonu koy...oooff ne guzellll...sabah da bize detaylari anlat canim
 

Regl gibi sancının olması çatlaması içi.n iğne baskı yapıyor yumurtalıklarına o yüzdendir canım kaçta kan sonuçu verecekler
 
sonra regl ye bir hafta kala tam rahmin olduğu yerde karnımın altında çok şiddetli bir kasılma oldu ne oturabildim ne ayakta durabildim. ama 30 saniye falan sürdüü bacaklarım ağrıdı bileklerimin üst kısmı ama geçen ayda benim bacak ağrım olmuştu önemsemedim. benim belirti diyebildiğim vajinadaki değişiklikti sadece. büyüdü sanki ve çok akıntı olmamasına rağmen kaygandı. göğüsler şişti ama jöle gibi yumuşacıktı. ve göğüslerimde yanma vardı ara ara sızlama oluyordu. dün başladı benim belirtilerim regl gününde. kasıklarımda batmalar oluyo kalçama ve belime vuruyo. bacaklarım ağrıyo ara ara midem bulaıyo şimdilik bu kadar. aklıma geldikçe yazarım sorularada zevkle cevap veririm canlarım tekrar yanımda olduğunuz için teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…