sagol guzelimm ama ben bu ay yumurtlama gununde yapmadimm bu zamana kadar yumurtlama gunumde yapiyodum bu sefer yapmadimm anlican umutsuzum o yuzden gicik oldum hwrhelde:1hug:ravzanur sağol canım benim. özel bişey yapmışmıydıma gelince klomen kullanmadım ama çatlatma iğnesi vurundum canım. bide eşime karışım hazırlamıştım ama işe yaradımı bilmiyorum. sabahları yumurtlama zamanımda süt muz bir avuç fındıkla blendırdan geçirrdim bide bal onu içti canım
:roflol::roflol:zaten senin ismini gorunce oyle seyler geliyoki aklima:roflol:sengözlerimebaksanabkimbilirr kimbilir :jeyyar:vede kimbilirr bazi seylerr cokk korkuyoo teyzesii artikk bende bi teyzeyimm:mymeka:vurun bana soyle afaladimm yineeee kafayi yiyom galiba :mymeka:ravzanur böyle yaparsan daha çok olumsuz etkiler beni düşün gül kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:zaten senin ismini gorunce oyle seyler geliyoki aklima:roflol:sengözlerimebaksanabkimbilirr kimbilir :jeyyar:vede kimbilirr bazi seylerr cokk korkuyoo teyzesii artikk bende bi teyzeyimm:mymeka:vurun bana soyle afaladimm yineeee kafayi yiyom galiba :mymeka:
yanii bende kucuk nezooooooooo muu diyecemmm diyoonn kafamdan atmazzsammmcanım benim süprizzzzzsüprizzzzzKafandan atmazsan küseceğim sana kaydirigubbakcemile3
ne alcan kizz carsidann . hava guzelmi orda urada allahhimm usene bir karr verdii hala 3 aydir devamm sogukk carsiya gitcem eriniyomm vallahii sinir bir hava var burdacanım benim çarşıda halletmem gereken bir kaç işim var gel beraber gidelim sıkma canını :)))))
ben geçen ay yumurta takibi yaptırmıştım. ama iğne bulamadığım için çatlatma yumurtası vurulmadı. bu ay tekrar taki yaptırdım 10.ve 12. günü gittim 12. gün yumurtam 14mm falan olmuştu. 3 taneydi ama biri bu büyüklükteydi.14 ve 16 da tekrar gitmem gerekiyordu ama dr.um seminere gittiğinden bana geçen aya göre iğne vurunmamı söyledi ve 15. gün iğne vurundum 2 tane ve ertesi günde bir tane. dr bana ilk iğneden sonraki gün ve ondan sonraki gün mutlaka ilişki dedi ben bu duurma güvenemdim çünkü benim yumurtalarım iğnesizde zaten çatlıyor. o yüzden 14-15 ve 16 gün ilşkiye girdim ama 17. günde mutlaka olmalı demişti dr. ama olamadı çünkü biz eşimle grip oldu. 18. gün dr a gittiğimde çatlamıştı yumurta o ilk 3 gün iğneden sonra çok sancım oldu sanki karnım ağrıyo gibiydi regl sancısı gibiydi.
kedicim, masaya RESERVE yaz yanina da biberonu koy...oooff ne guzellll...sabah da bize detaylari anlat canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?