Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Patricia hg.. hayatım bişi sorcam sanaa sen klomen kullanmıştın dimi hamişmisin şuann hamişsen belirtilerin nelerdi yazarmısın banaa lütfennn cevapp

nedne hayatım neyin var ??
belirtin yokmu hiç??

canım gecen hafta dr gittim servisit yani rahim agzı dokusu iltihabı varmıs bu servisitte bazen yarayı andırıyomus simdi regl bekliyorum hamile degilsem 2 hafta antibiyotik kullanıcam
sonra tekrar bakılacak yara varmı diye insallah yoktur cünki eger varsa hamile olmamam gerekiyo cok tehlikeli oluyomus kanama falan

canım belirtilere gelince bilmiyorum cok uyuyorum son zamanlarda belki havalardandır sabahları hic kalkasım yok bazen basımın döndügü oluyo gözlerim hafif kararıyo karnım cabuk acıkıyo normalde ben uzun süre yemek yemeden dururum ama kac gündür hemen migdem bulanıyo yeme ihtiyacı duyuyorum son olarakta kasıklarımda degilde sag ve sol karın boslugumda ara sıra bi agrı oluyo
tabi hepsi tesadüf olabilir ama biz kendimizi cok dinledigimiz icin gebelige yoruyoruz
sende varmı belirti

klava:klava:klava:klava:klava:
aboooooooooo yetişin komşularrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocam aşılamadan vaz geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amanın ben ne yapam nerelere gidem.:a015::a015::a015:

neyse kızlar sohbete akşam devam ederiz şimdi çıkıyorum annemlere gidicem kib aeo hepiniz öptüm byy hihoyyyt

Patricia hg.. hayatım bişi sorcam sanaa sen klomen kullanmıştın dimi hamişmisin şuann hamişsen belirtilerin nelerdi yazarmısın banaa lütfennn cevapp

kız allahmı soyletti sana yok kuzum hamiş değilim bitanem. sende belirtimi var. benım dun günümdü hala regl olmadım ama ole aman aman bi belirtimde yok sende neler var?

klava:klava:klava:klava:klava:
aboooooooooo yetişin komşularrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocam aşılamadan vaz geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amanın ben ne yapam nerelere gidem.:a015::a015::a015:

anammm nıye kısss nıye vazgectı sebebı nesenağlama
benımkı de gun asırıdan vazgectı canı ıstedıgınde yapıcakmıs yumurtlama gunu fılan hıkayeymıs oyle dıyo gunlerı karıstırdık duzensız beraber oluyoruz bılmıyorum umıdımı soldurdu bu herüüüfff[senağlama/B]

anacım kız gecen öyle demiyordu sen nasıl istersen o zaman yaptıralım diyordu.
nerden konuyu açtım ben yaaa(((((((((
demin msn den konuşuyorduk bu ay yaptıralım dedim, ay dilim tutulsaydı demiyeydim. neymiş efendim bi sorunumuz yokmuş olmuyorsa allahımın bi bildiği varmış(öyle tamamda)
doğal olacakmış olursa.
hay allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
üstünede gitmedim hiç. gitmicemde bakarsın iyicene ters teper.

evet cnm ustune gıtme fazla bız de de hata var farkında olmadan onları da strese sokuyorusss

Patrıcıa canım bızım kocalar aynı sofradamı yemek yedıler bende bı kere denıyeyım dedım olmazsa baŞka yÖntemler var dedım oda bana doĞal olacak olacaksa dedı :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…