Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah inşallah sen yokken ben seni çoookkk merak ettim ama bir türlü göremedimsenağlama:a015::çok üzgünüm:

hamile arkadaşlar kan testi sonuçlarınızı ve kaçıncı günde yaptırdığınız yazarmısınız. sizce benim değerim düşükmü yaaa 2 gecikme gününde 85,18

Canım belki geç döllenme olmuştur takma şimdi bunları kafaya herşeyin güzel olacağını düşünbebişin mutlu ve rahat olsun

amiiiiin kızlar insallah bize de bulaşır.... ben de çoook ama çoook istiyorum insallah Rabbim bize de nasip eder.

mesela ablamla aynı hamileyiz ablam adet olması gereken gün yaptı 1257 çıktı bende o zaman benimki nie düşük demiştim ama alakası yok öle düşünme canım

inşallah inşallah sen yokken ben seni çoookkk merak ettim ama bir türlü göremedimsenağlama:a015::çok üzgünüm:

canımsın tatlım :teselli:kıyamam sana kuzum sen enden ağlıyorsun. ağlama ne olur. bak meleğinde üzülür sonra hadi sil bakayım gözyaşlarını bugün mutlu olucaz biz. gerçi bende herşeye ağlıyorum ama

mesela ablamla aynı hamileyiz ablam adet olması gereken gün yaptı 1257 çıktı bende o zaman benimki nie düşük demiştim ama alakası yok öle düşünme canım

hoş baharcanında 57 miş ama maşallah bebeği çok sağlıklı. ne biliyim. anlıyosun beni değilmi. inanamıyorumki ben şimd annemi olucam yaaa ay ne güzel. okadar içten dua ediyorumki tez zamanda Rabbim tüm kk kadınalrına bu duyguyu nasip etsin inşallah.:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:

anlıyorum canım ama degerlere hiiçç takılma sadece beebgini düşün ben kan testimi alıp ablamı aramıştım degerim 633 diyince aaa seninki nie öle düşük felan demişti bende ilk bebegimi yeni kaybetmiştim zaten başlamıştım aglamaya neden degerim düşük benim die sonra çok kızdım kendime kimsenin dedigini kafana takma o senin bebegin canım

sağol handancım haklsıın. Sağlıkla gelsinde inşallah

selam kızlar...bakıyorum da bugün ne güzel hamileler çıkmış öyle....allahım inşallah bebek isteyen herkese en yakın zamanda verir ...KEDı79 ve BıRSU çooook tebrik ederim...

kadi79 ve birsu cum bende tebrik ederim işallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza...
ve inşallah bizde hamişizdir bu ay.. delikafadulden

ÜMMÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ EVET HAMıLELERıMıZı EN ıÇTEN DıLEKLERıMLE KUTLUYORUM...
DARISI BıZıM BAŞIMIZA DıYORUM.....ıNŞALLAH ALLAHIM LÜTFEN :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…