Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

az daha kaynanama yakalanıyodum vallah birden zil caldı baktım karsımda hemen sayfayı alta attım allahtan anlamıyo pek pc den :))

patricia tatlım üsteleme sen bosver erkekler bizim ruh halimizi bizde onlarınki tam anlayamıyoruz
kendilerinizorunlu hisstemek istemiyolar heralde

selam bacılar ortalık karışmıs :)) herifler kacar yakında analarının yanına:)) heheh allahım ya hiç gülcem yoktu biraz naz yapma zamanı geldi kızlar :)))
baharcan nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik görüsemiyoruz:))
akkanarya ayseon beyazz cerinn abrubu lavinyaa patricia prettbaby sever mabişim yakamoz ceylanm herkese meraba nasılsınız

sagol canım seni sormalı ne var ne yok
vallah ya herifler kacacak :) sagolsunlar hic strese gelemiyolar

Üstlerine kapıları kitleriz..Merhabalar canım hoşgeldin :1hug:

ceylan benim tarihim 14 mart olacak tatlım öyle yazabilirisin ama biz bu ay korunduk.önümüzdeki ay da korunmayı düşünüyorum kafam biraz karışık listeden istersen çıkarabilirsin şimdilik...

amanınn kediiiiiiiiii tam kedimissin haa martta durmadın hehehehe kıs hamileymişsin ay gözün aydın cok sevindim dadlum hayırlı ugurlu olsun insallah allah size bagıslasın ayy insallah bizde tatarız anneliği gözüm acık gitmez insallah :((

insallah ceylancım insallah canım

ceylan benim tarihim 14 mart olacak tatlım öyle yazabilirisin ama biz bu ay korunduk.önümüzdeki ay da korunmayı düşünüyorum kafam biraz karışık listeden istersen çıkarabilirsin şimdilik...

ecrin belirsizler arasına alıyım listeye giren hamile olmadan çıkamıyor okiş.. :1hug:Zaten belirsizler içerisindesin öylece kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…