kokunu aldım kızzzzzdelikafaduldenokudum canım bende sana gönderdim beni tesadüfen mi buldun yoksa izimi mi sürüyorsun...kaydirigubbakcemile3
yok yokokudum canım bende sana gönderdim beni tesadüfen mi buldun yoksa izimi mi sürüyorsun...kaydirigubbakcemile3
canım daha önce olurmuydu yenimi oldu..regline kaç var..hihoyyytYok kıs Allaha şükür hasta filan değilde geçen haftadan beri memişlerim şiş ve ağrıyoo canım yanıyo bu ay ya zonklama falanda var arada :çok üzgünüm:
iyi yaaa napıyım
kociş nöbette yalnız başımayım bu gece...bir yandan tv ye bakıyorum bir yandan da sitede dolaşıyorum...
burası olmasa vakit nasıl geçerdi bilmiyorum.daha 1 hafta var
kedi79
birsu hani şu 10 aylık bebeği olan
canım daha önce olurmuydu yenimi oldu..regline kaç var..hihoyyyt
yok yok
hamiş mesajını görğnce bu topiğe girdim seni gördüm tesadüf
canım bebeği olan üzülmüşmü yoksa istiyormuymuş...delikafadulden
Bende geldim sizden kopamıyorum :))))))))))))
dünüşüm benimde 19 20 gibi..geçen ay ne zamandı....
kadisim bu mesajı görünce atladım olaya:)inşllh
bugn ne güzel 2 tane hamiş çıktı:)))
ösledim kıss kendimi paralıyorum seni görünce sen beni görmüyosun..geçmiş olsun canım hsg iyi geçmiş..kadşim seni neden duymayayım yeni geldim kuzumm..efendim canım..
kadisim bu mesajı görünce atladım olaya:)
şu an benim radarlar sadece hamiş haberlerine çalışıyor, insanın fikri neyse zikri de oymuş derler
inşallahösledim kıss kendimi paralıyorum seni görünce sen beni görmüyosun..geçmiş olsun canım hsg iyi geçmiş..
inşallah bizimde olacak..Allahım bizede verecek canım...
ösledim kıss kendimi paralıyorum seni görünce sen beni görmüyosun..geçmiş olsun canım hsg iyi geçmiş..
inşallah bizimde olacak..Allahım bizede verecek canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?