Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benim bende öslüyorum ama gündüzleri girmiyorsun heçç..Saol hsg illetinden kurtuldum tüplerim açıkmış şükür 3 tane yumurtam var ..:asigim:

evet gündüzleri bu arada olmadı çok yoğundum...delikafadulden

tamam tatlım bundan sonra gündüzleri burdayım...))

canım bişeyler var mı belirti ağrı sancı....fisfisfis
olmaz mı?
1 hafta oldu aşıladan sonra karnımın şişi hiç inmedi, göğüslerim felaket bir de kasıklarda ağrı da cabası...
ama dedim ya bu belirtilere benim karnım tok...
gerçi ilk aşılamada bu belirtilerim yoktu dolayısı ile şimdi umutluyum biraz
sende de var galiba

evet canım dünden beri sol kasığıma ara ara sancı giriyor ama çok fena..devam etse ölürüm heralde..:bbo:birde midem çok ağrıyor..ve aşırı gaz var midemde..:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ama regl belirtisimi yumurtlama sancısımı bilemiyorum...

evet canım dünden beri sol kasığıma ara ara sancı giriyor ama çok fena..devam etse ölürüm heralde..:bbo:birde midem çok ağrıyor..ve aşırı gaz var midemde..:çok üzgünüm:
benim de düne kadar mide yanmam vardı bugun geçti çok şükür resmen fokur fokur kaynıyodu..sanırım progestandan dı o...
aslında tam da belirti bunlar keşke hamile olmuş olsak arkadaşım yaaaa....

inşallah canım ama benim öyle sanıyorum ki yumurtlama günlerim devam ediyor..ama bu ay o yumurta akı kıvamındaki akıntıyı görmedim ben bilemiyorum neler oluyor...(((((

olmaaaaaaaaaaaaaaas gittin mi canııııııııııııım....

inşallah canım ama benim öyle sanıyorum ki yumurtlama günlerim devam ediyor..ama bu ay o yumurta akı kıvamındaki akıntıyı görmedim ben bilemiyorum neler oluyor...(((((
gözünden kaçmıştır, umutsuz olma pozitif düşün

inşallah öyledir canım...seninde şubatın 20 ydi dimi ...

olmasım sensiz olmas..))))))canım dünüşüm...

ben artık yatayım yaaaaa...gündüz girersen yarın görüşürüz inşallah arkadasım...günleri ne kadar erken bitirirsem beklediğim gün o kadar çabukl gelir...
kendine çoook iyi bak
Allah a emanet ol, yarına bekliyorum bak
herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…