Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bozo85 yazmıl sanırım bugün yeni hamişlermi var kimler
allahım ne güzell
bu ay hayırlı olcak sanırım herkese
bende kasım annesi olcam inşallahherkese nasip eder inşallah arkadaşlar
dualarımız sizinle

hb kadişim hb olmas cım sağolun canlarım iyiyim şükür sizler nasılsınız??? kızlar yarın adet günüm çok heycanlıyım dua edin bana... delikafadulden

kadişim bi bebiş haberi verirsin sen bizee
inşallah canım hep beraber veririz inşallah güzel haberleri...:Saruboceq:

tamam canım inşallah görüşürüz..sende kendine iyi bak ..Allaha emanet ol canım benim...a.s

sağol canım işalllah hamişimdirrr bu ay stres yoktu çalışmalar fulldü işallah hayırlısıyla hamişimdir yaaaa :Saruboceq:

canım senin ne zaman başlamıştı belirtiler ve tam olarak neydi??

kızlar gaz problemi bendede varr göğüslerim çok hassaslaştı çok acıyor ve şişkinlik var karnım huzursuz sırtım falan ağrıyor işallah hamişimdir Rabbimmmmm !.... :Saruboceq:

inşallah canım olabilirmi bu kadar erken..Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasib etsin...:Saruboceq:
sağol canım işalllah hamişimdirrr bu ay stres yoktu çalışmalar fulldü işallah hayırlısıyla hamişimdir yaaaa :Saruboceq:

inşallah bebişin göbişindedir ummahancım....:Saruboceq:

kızlar adetime1 hafta var göğüslerim şişti ve sızlıyolar sol tarafımda bazen ağrı oluyo bu ay çatlatma iğnesi olmuştum inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…