selam kızlar ben geldimmm
ben geldim kızlarrrrr
cnm peki adet günün ne zaman
ben artık yatayım yaaaaa...gündüz girersen yarın görüşürüz inşallah arkadasım...günleri ne kadar erken bitirirsem beklediğim gün o kadar çabukl gelir...
kendine çoook iyi bak
Allah a emanet ol, yarına bekliyorum bak
herkese iyi akşamlar
sorun banaysa 19 u benim....inşallah öyledir canım...seninde şubatın 20 ydi dimi ...
bozo85 yazmıl sanırım bugün yeni hamişlermi var kimler
allahım ne güzell
bu ay hayırlı olcak sanırım herkese
bende kasım annesi olcam inşallahherkese nasip eder inşallah arkadaşlar
dualarımız sizinle
inşallah canım hep beraber veririz inşallah güzel haberleri...:Saruboceq:kadişim bi bebiş haberi verirsin sen bizee
ben artık yatayım yaaaaa...gündüz girersen yarın görüşürüz inşallah arkadasım...günleri ne kadar erken bitirirsem beklediğim gün o kadar çabukl gelir...
kendine çoook iyi bak
Allah a emanet ol, yarına bekliyorum bak
herkese iyi akşamlar
hb kadişim hb olmas cım sağolun canlarım iyiyim şükür sizler nasılsınız??? kızlar yarın adet günüm çok heycanlıyım dua edin bana... delikafadulden
hoşgeldin canım..a.s..19 mart...delikafadulden
cnm ne güzel işte erkenden belirtiler hissediyorsun.
benimde öle başlamıştı midem kötüydü ve gaz problemim vardı k, hala sorunum devam ediyor
bunlar hamilelik belirtisi olabilir cnm.
inşallah seni de aramıza alırız:Saruboceq:
inşallah sağlıkla kucaklarsın bebişini hayırlı olsunn a.s.
kızlar gaz problemi bendede varr göğüslerim çok hassaslaştı çok acıyor ve şişkinlik var karnım huzursuz sırtım falan ağrıyor işallah hamişimdir Rabbimmmmm !.... :Saruboceq:
inşallah canım olabilirmi bu kadar erken..Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasib etsin...:Saruboceq:cnm ne güzel işte erkenden belirtiler hissediyorsun.
benimde öle başlamıştı midem kötüydü ve gaz problemim vardı k, hala sorunum devam ediyor
bunlar hamilelik belirtisi olabilir cnm.
inşallah seni de aramıza alırız:Saruboceq:
sağol canım işalllah hamişimdirrr bu ay stres yoktu çalışmalar fulldü işallah hayırlısıyla hamişimdir yaaaa :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?