Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

azönce dısarı cıktım süper loto furyasına bende katılazyım dedim:))))
belki cıkarda cocuklarımın hatta onların cocuklarının bile belki hayatı kurtulur:))))

hehe benım de hemen evımın altında ben de oynadım ne yalan soyleyeyım=)))

amannn ınsallah gelmez bu ay calısmalar nasıldı umut vaad edıcı mı kıssskaydirigubbakcemile3

vallah yumurtlama zamanında evde diildim belki son 1-2 gün olmustur
ama hamile olsam naparım bilmiyorum gecen dr gitmistim yara olma ihtimali var eger varsa gebelik tavsiye edilmiyo bakalım nolcak

sagol güzelim
eee sizin calısmalar nasıldı ümitlimisin:dance:
belirti falan varmı kısssa.s

valla soyle soylıyım sen anla gecen ay 20 şubatta adet oldum bız calısmalara basladık:
28subat - 2mart 4mart 7mart 11mart
heralde adete kadar bı daha yapmayıs tutmusmudur yaa=((( gun asırıyı kacırdık uzuluyorummm=((((((

yok güzelim ya neye üzülüyosun tuttmus tarihler hem biliyosun spermler 72 saate kadar canlı oluyolar icerde
kız olan spermler daha uzun canlı kalabiliyolar

üzülme karazeytin cim her sey ALLAH in takdiri belki ablan hakkinda hayirlisi budur gecmis olsun cnm

saol cnm . ben de henüz duygulanmasın diye hamiş olduğumu söylemedim ablama
biraz zaman geçsin kendini toparlasın öle söyleyecem.hepimiz dikkat edelim kızlar kendimizi iş yapacaz diye de fazla yormayalım:1hug:

saol cnm . ben de henüz duygulanmasın diye hamiş olduğumu söylemedim ablama
biraz zaman geçsin kendini toparlasın öle söyleyecem.hepimiz dikkat edelim kızlar kendimizi iş yapacaz diye de fazla yormayalım:1hug:

canım kusura bakma dün yarım kaldı .10 uydu adetim gecikti.bakalım her ay ümitleniyorum.boş çıkıyo.oyüzden yapmıyorum artık bişi.sana tebrikler .allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin.sen kaçıncı ayında kaldın.bizim bu 3.denmemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…