Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm saol. ben ikinci denemede hamile kaldım cnm
25 yaşında evlendik 5 sene hiç düşünmedik iş güç işte
ocak başı dedik artık yaşta geldi yapalım:))
kısmet işte ikincide oldu cnm
ilk deneyişimiz de de 12-14-16 ve devam ettik öle öle olmadı ikincide de aynı şekilde yaptık sadece eşim ve keçiboynuzu pekmezi yedik bende de kansızlık varda ondan
oldu işte nasip .idrar tahlili yapsana cnm
belirtilerin vardır:Saruboceq:

Arkadaşlar bende gün sayanlardanım. Adetime en az bir hafta var ama şimdiden adet olacakmışım gibi karın ağrısı,ateşlenme,halsizlik gibi belirtiler yaşıyorum.Gerçi bu hep oluyor ( Bu ay ilk defa klomen kullandım umut etmek istiyorum ama temkinli de davranıyorum.Çok erken olmasına rağmen sabah test yaptım (negatif çıkacağını bile bile ). Yaklaşık bir sene olacak ama bebişim hala gelmedi. (

nıye bunalımdasın yafrum yumurtlama donemındesın ne guzel ıstekaydirigubbakcemile[/QUOTE]

güzel de gocam yok anam uyuyo içerde, nası yapcem oni kendi kendime CADIARZUCADIARZU
iki aydır yımırtlama dönemlerinde hasta oluo, bi kara bulut var üzerimizde ama hayırlısı bakalım :sm_confused:

ayse_on evet yapıcaktım hayatım ama fırsatım olmadı hiç ama yinede neşem yerinde kırmızılarım gelmedi daha :))) yarına yapıcam işallahhhh kaydirigubbakcemile5

hb tıffy sağol güzelim olabilir dertlenenler yazar :)) ama önce aramasını yap acaba daha önce açılmış bir konumu diye

hadi hayirlisi olsun bakalim.. sabah ilk idrarinla yap.. yarin cuma mübarek gün.. ay cok heycanlandim.. yarin hamis patlamasi olsun insallah

hb tıffy sağol güzelim olabilir dertlenenler yazar :)) ama önce aramasını yap acaba daha önce açılmış bir konumu diye

hehehehee yok canım yaaa şakasına diyorum işte. zati ben yeni üyeyim pek de kullanmasını bilmiyorum bu mereti. ama benim yerime açarsanız bol bol yazarım valla hehehheee kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…