Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kedıcım efet canım benımde Çok oluyordu karın kasık agrısı ŞıŞkınlık gaz felakettı Şımdı bıraz hafıfledı ama yıne var yanı korkma canım normal hepsı

teşekkür ederim handancım cidden korkuyo insan. sigaradanda uzak durmaya çalışınca iyice stres oldum. sakız attım ağzıma başımda ağrıyo sanırım vücutla bebişin birbirine alışması biraz zaman alıcak

ya hamişler ne olur bişey söyleyin benim kasıklarımdaki bu batmalar normalmi sizdede oldumu

canım hamilelikte bu tür ağrılar batmalar oluyor.sen bunlara kafayı takma hamişliğin tadını çıkar.bebek büyüdükçe bu şikayetler gidecek belkide.daha başka ağrıların olmaya başlayacak.

Kesen bÜyÜyor bebŞın bÜyÜyor:)) aman sakın sıgara ıÇme canım zaten doktora gıdıp o kalbının nası attıgını hayata nası tutunmaya ÇalıŞtıgını gÖrÜnce ÖldÜrseler ıÇmezsın kıyamazsın:)) bol bol meyve ye yogurt ye sıgarayı unutturur Çerez ye ben Öle bıraktım

Suzancım ve Goncacım nasılsınız bakıyım kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

iyiyim aşkım işim vardı az nasıl oliim valla heycanla bekliyorum sen nasılsın nasıl iş güç

:CüvCüv:ANNNELERIN ENN GUZELL ADAYLARII :CüvCüv: BEN GELDIM CANLARR mirmirmirmirEEE YENI HAVADISLER VARMIIIhihoyyyt

gncam tahmin ettim üstüne alınacağını aşkım minik goncadan dı kastım kaydirigubbakcemile3

valla şuan sakızla dare etmeye çalışıyorum ama ilerleyen zamanlarda kesmiycek. inşallah tiksinirim diye dua ediyorum. ama dediğin gibi heralde kalp atışını duyarsam elime bile alamam. suzancım valla tadını çıkarmaya başladım bile çok zevkli Allahım bütün arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah.

Kedıcım Çok sakız Çıgneme Çıgnerken hava yutuosun oda gaz yapıo ben Çıgnemıom o yÜsden yemeklerını yavaŞ yavaŞ ye hava yutma

vala bi iki gün var adetime çok heyecanlıyım benimde karnım zurna gibi çok gaz var şişkinlik var ara ara midem garip şekilde bulanıyor sankimi acep hamiş olabilirmiyim?????????? dün sağ kasığımda hafifçene batma kramp oldu ama göğüslerimde damarlaşma yok sadece şişler. lakin regli önceside böle oluyor ondan zaten gicik oluyorum. uuffff çabuk geçse zamanda öğrensek senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…