Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

amin işallah bozo cum saol ceylan ım hg bu arada..
karazeytin tamam tatlım işallahhhh :Saruboceq:

bozocum hoşgeldin
allahtan umut kesilmez
olsun sen yine de kocişini kandır hiç belli olmuyo bu işler
bu ayı boş geçirmeyin bereketli oldu sanırım çoğuna

nıye bunalımdasın yafrum yumurtlama donemındesın ne guzel ıstekaydirigubbakcemile

güzel de gocam yok anam uyuyo içerde, nası yapcem oni kendi kendime CADIARZUCADIARZU
iki aydır yımırtlama dönemlerinde hasta oluo, bi kara bulut var üzerimizde ama hayırlısı bakalım :sm_confused:[/QUOTE]

canım sende adamın üstüne çok mu gittin ne bazen erkekler inadına yapıyo bazı şeyleri oluruna bırak bende aynen senin durumundaydım hep o günler boşa geçerdi şimdi goncam kendi sayıyo günlerimiz benden iyi takip ediyo delikafadulden

bozocum hoşgeldin
allahtan umut kesilmez
olsun sen yine de kocişini kandır hiç belli olmuyo bu işler
bu ayı boş geçirmeyin bereketli oldu sanırım çoğuna

hoşbulduk
kociş acayip grip oldu zor nefes alıyo napalım bu ayda kısmet değilmiş belki böyle olunca kafama takmam :1no2:

güzel de gocam yok anam uyuyo içerde, nası yapcem oni kendi kendime CADIARZUCADIARZU
iki aydır yımırtlama dönemlerinde hasta oluo, bi kara bulut var üzerimizde ama hayırlısı bakalım :sm_confused:

canım sende adamın üstüne çok mu gittin ne bazen erkekler inadına yapıyo bazı şeyleri oluruna bırak bende aynen senin durumundaydım hep o günler boşa geçerdi şimdi goncam kendi sayıyo günlerimiz benden iyi takip ediyo delikafadulden[/QUOTE]

ya valla bilmiyorum tatlım yaaa ama bakarsan benden daha iyi bilio tarihlerimi ki ben bu aya hesaplamıcaktım bırakmıştım, dedi ki ben de hep senin yumurtlama günlerinde hastalanıyorum demi dedi. aaa dedim sen nerden biliosun benim günümü bu ay ben bile bilmiyorum. bilmez miyim ben de takip ediyorum onu demez mi? o zaman bu konuda yalnız olmadığımı anladım ama işte gene uyuyooo yaaaa hem de teee 7 de yattı kalkmıcak hatta bu gece sabaha kadar uyucakmış az önce gittim sordum. :a015::a015::a015:

işallah bebeğimiz sağol hayatım
olmas cım hg güzelim amin işallahhhhh sağol canım sende :Saruboceq: sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…