Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok hasta demekki olsun yarına kısmetse

olsun cnm sende sabahın köründe yaparsın.
hem sabah erkek spermleri daha etkili oluyormuşkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hahhahahaaa yaa kızlar alemsiniz vallaaa sabahın 6 sında kocamın libidosunu uyandırmak için ancelina colii olmam lazım vallaaa hahahahaa. mesai saatleri içinde tık yok benimkinde, öle sabahın ayazında falan kalkcak duş alcak felan ohohohooo imkansız nerdeyse laelaelaelaelae:uhm::uhm: ya şaka maka iyi geldiniz siz bana yaaa çok yalnız hissediodum kendimi gece gece. annemlere çok yakın oturuyoruz ama hastayken gitmeme de izin vermio, ya bana bişey olursa nası bırakıp gitcen beni dio. bu erkekler cidden çocuk yaaa çocukkk!! :roflol::roflol::roflol:

inşllahda bu ay regliden sonrakiler hep yumurtlamadan önceydi

bu ay yumurtlmada hiç olmadı

neyse ya hayırlısı

wardır bi zamanı

Kıs kısmet bu tutmuştur senin bebişşş

iyilik canım senden naber bu akşam kurtlar vadisi vesilesiyle pc yi ben kaptım
takılıyorum yoksa akşamları pek mümkün olmuyor

Bende genelde akşamları daha rahat oluyrum valla bende göğüslerim patlayabilirmi onu düşünüyorum artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol bitanem senin bebişin nasıl
ablan bebeğini kaybettiği için çok üzüldüm ama her işte vardır bir hayır Allah bir daha göstermesin inş.

saol cnm.kısmet değilmiş tabi
birde en yakındam böle şey duyunca bende tedirgin oluyorum
işten de çıktım evde fazla iş yapmamaya çalışıyorum korkuma yatıyommirmirmirmir
en kritik dönemler bu dönemler cnm
inşallah en kısa zamanda aramıza katılırsınız dualarım sizinle:Saruboceq:

olsun cnm sende sabahın köründe yaparsın.
hem sabah erkek spermleri daha etkili oluyormuşkaydirigubbakcemile3

hahhahahaaa yaa kızlar alemsiniz vallaaa sabahın 6 sında kocamın libidosunu uyandırmak için ancelina colii olmam lazım vallaaa hahahahaa. mesai saatleri içinde tık yok benimkinde, öle sabahın ayazında falan kalkcak duş alcak felan ohohohooo imkansız nerdeyse laelaelaelaelae:uhm::uhm: ya şaka maka iyi geldiniz siz bana yaaa çok yalnız hissediodum kendimi gece gece. annemlere çok yakın oturuyoruz ama hastayken gitmeme de izin vermio, ya bana bişey olursa nası bırakıp gitcen beni dio. bu erkekler cidden çocuk yaaa çocukkk!! :roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

:roflol: :roflol: :roflol: İlahiiii
malesef erkekler böleee :roflol:

canım ilk 3 ay taze nane ve maydonoz yememeniz gerekiyomuş düşük yapma tehlikesi warmış Allah korusun bugn tw de ibrahim saraçoğlu söyledi

inşallah canım yaa dikkat et aklınada kötü şey getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…