Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hadı bakalımmmmm ......gunumuz guzellesmeye basladı cerıncım kutluyorum canım.....bu aradada dort gozlede ummahanı beklıyorum.....hayırlı haberler verır ınsallahhhhh

selam kızlar cerincim tebrikler cnım Allahım sağlıkla kucağına almay nasip etsin inşallah. ummahan kaç gün geçmişti canım üzülme ne olur. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah

asu cum bekleme canım hamiş değilim mart kediside olamadım malesef Çok üzgünüm çoook :çok üzgünüm:

ceylan benim tarihide değiştir canım bişicik yazma karşısına bu gisişle olmıycak :a015:

kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz iyi değilim kendinize iyi bakın.. benneyaptımki

ummahan nereye hemen yenilmek varmı kelebeklere yetişiriz ..Daha yolun başındayız kuzum sağlıkolsun..

merhaba kızlar!
neler oluyor burda ummahana ne oldu hamile değilmiymiş ona ı üzülüyor..
yeni hamile varmı?
ay ne çok soru sordum çenem düştü yine

kızlar söyledim mi ben size hatırlayamadın da gebelik yok muş kist varmış dr dan randevu aldım pazartesi 17:30 da gidecem hayırlı haberler gelir inş bakalım ama korkuyom yinede yaa nasıl açacam ben ufffff

güldecim hoşgeldin cerin hamile canım ummahan negatif çıktı malesef ama kırmızıları görmeden umudu kesmek yok.
ebrucum sakin ol ccanımmmmm bak çok şükürki dış gebelik değil. kistede sorun etme inşallah atılır o regl ile. sevedaili hatırlasana nekadar üzülmüştü kisti var diye ama atıldı regl ile seninkide öyle olucak sakın üzülme canım

dış gebelik değil ya cnm ben kist olduguna sevindim bile inş dr randevu aldım verecegi ilaçla adette olacam ve o ay bebeğimde olacak inşl

kızlar slm nasılsınız ya ben dün ilk defa bebişimi görmeye gittim 6+! bebişim ama kalp atışlarını duyamadık sadece kese var dr kese çok sağlıklı dedi ama küçük olduğu için kalp atışını duyamıyoruz dedi 10 gün sonra tekrar bakalım dedi kızlar çok korkuyorum

slm kısslar nasılsınız

alanyacım mutlu olsana ne güzel işte keseyi görmüşsün allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsınız inş hamişsin bunda daha güzeli varmı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…