Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tlyvz canım erkeklerde klomen kullanıyormuş bence bi,r ürolog gözüksün çok yararı oluyormuş..

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben 5 mart ta regl olmuştum benim tam yımırtlama günüm hangi tarih beni aydınlatırmısınız

üroloğa gitti eşim dr yaza kadar deneyin olmazsa tüp bebek demiş hiçbirşey vermemişki bende başka bir üroloğa sordum netten dr bunun sebebi araştırılmalı dedi hormonalmi yoksa varikoselmi en son tüp bebek dedi.bizde şimdi ben bu ay adet olursam eşim tekrar sperm testi verecek bakalım değerler nasıl çıkacak ve başka bir üroloğa gidecek tabiki bitkisel şeylerde deniyorum bakalım artmışmı ?

bebeğimiz tatalım beni çıkar ben hamile değilim yanlış alrm vermiş test
9 nisan da inşşah dualarını bekliyom kızlar

kızlar bana cevappp ceylan test yapsam çıkarmı 4 saat falan beklemek nasıl oluyor bilen varsa sölesin yaaa

ummahan kaç gün geçti neden 4 saat varsa çıkar ya ..kaç saattir wcye gitmiyorsun bakıyım

arkadaşlar bende internetteki yumurtlama günü hesaplayıcılarına göre hareket ediyorum ama olmuo birde siz bakar mısınız
sat tarihlerini yazıorum
11 mart
13 şubat
16 şubat
21 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…