Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bebeğimiz ekledim bazı zaman gözümden kaçıyor kırılmayın okadar çok kişi var ki

ceylan cım bugün 2.günüm benim evet tahtını gördüm ya canım istedi kaydirigubbakcemile3

bebeğimiz gel hayatım kapım açık beraber yaparız :))
ceylan cım sabah 945 gibi gittim wcye bir daha gitmedim şeker

bebeğimiz tatalım beni çıkar ben hamile değilim yanlış alrm vermiş test
9 nisan da inşşah dualarını bekliyom kızlar

olsun canım üzülme bir dahaki sefere ama ben kimseyi bir yere sokup çıkarmıyorum aksine günlerdir ceylana benide listeye koyması için dil döküyorumdelikafadulden

yamansak Evet yazılısın hamiş listesinden çıkarmayı unutmuşum işime gelmedi nisanda yetişeceksin

Eslemim Gittigidiyor yada eczanelerde yumurtalık testleri var bence alıp kesin sonuca öyle varırsın ben 3 ay yaptım hamile kalamadım ama enazından geç yumurtladığımı öğrendim

kızlar bana cevappp ceylan test yapsam çıkarmı 4 saat falan beklemek nasıl oluyor bilen varsa sölesin yaaa

canım yanlış anlamıyosam 4 saat tuvalet için mi bekleyeceksin... ben hiç beklemedim öyle ,niye kendini sıkıntıya sokacaksın.. ben hiç beklememiştim bu kadar saat,tuvaletim geldiğinde yapmıştım

canım yanlış anlamıyosam 4 saat tuvalet için mi bekleyeceksin... ben hiç beklemedim öyle ,niye kendini sıkıntıya sokacaksın.. ben hiç beklememiştim bu kadar saat,tuvaletim geldiğinde yapmıştım

aaa ben de bu 4 saat neyin 4 saati diye düşünüp duruyodum cahil demesinler diye soramıyodumda mirmirmirmir sabah kalkınca yapıver canım ne gerek var 4 saate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…