benimde öyle canım felaket sancılar cekiyorum zaten d.kontrol hapını o yüzden kullanmaya baslamıstım
o zaman hic bi agrım yoktu ve daha az sürüyodu regl
canım ben dah adet olmadım dün gelecekti daha yok bisi adet baslayınca ilacı kullanmaya baslıcam
15 ine kadar beklicem sonra test yapıcam gebelik yoksa antibiyotige baslıcam
sagol canım ama insan bilinmezlik icinde yasayınca bi tuhaf oluyo
dengem bozuldu herkes cok zayıfladın diyo esimde farkında pek bisey demiyo ama bi iki kere oda canım sen cok zayıfladın dikkat et kendine biraz diyo
sende takma kafana fazla hayırlısıyla yarın dr git iyi veya kötü insanın ögrenmesi daha iyi bisey varsada vakit gecmeden tedavi olmak
lazım ama sen korkma bence biseyin yok
kafanı takma ne olur
hastalıklarda insanı daha çok bitiren şey psikolojı değil mi..
kafanı dağıtcak oylanacak şeyler bul..
sinemaya gidin eşinizle...
haftasonlarıı yürüyüşler yapın..
ne biliym zayıfım diyorsun ama spora felan yazıl tabi hamilelik riskin yoksa..
yeni bir kitaba başla..bak böyle şeyler insanı dinlendiriyor inanki..
inş dediğin gibi birşeyim yoktur...inşALLAH...!!!!!
ama krkuyorum işte bakalımmm ne olcak yarın eğer vaktim olursa size yazarımm
malum gidiyorum diye hazırlık felan yapacağımm
sizlerden bir süre ayrı kalabilrim
her taraftan problem canım esimde buaralar cok yogun cok calısıyo izin bile kullanmıyo uzun süredir
simdide kendi isyerimizi acmaya calısıyoruz yani daha cok kosturuyo
spora gidiyodum ama hamilelik düsününce bıraktım
guldecim kitapta okuyorum suan zülfi livanelinin son kitabını okuyorum geziyorumda en son carsamba konsere gittim
ama beynini her yere götürüyo ya iste öyle
neyse canım konuyu dagıtmayayım
canım uzun süredir degil daha bi kac aydır baslamıstım ama araya bayram yılbası falan girdi sonrada bebis calısmalarına baslayınca gitmedim ilk aylarda dikkat etmek gerekiyo ya farketmeden hamile kalırsam diye smdilik erteledim biraz ama hamile olunca riskli dönemler gecince kesinlikle tekrar baslayacagım dogum icinde önemli rahat geciyormus