Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cok özür dilerim canım ya seni üzmek istemedim
insallah hamissindir hayatım test yapmadınmı daha

ya aşkolsun niye üzmek isteyesin inşallah hamileyimdir de daha çok sevinirim test yapmadım adetim geçti diye düşünüyorum ama belki bu ay gecikir kanama oldu diye düşünüyorum. aslında bu aydan çok ümidim yok ama insan gene de hevesleniyo o yüzden adetten sonra 10uncu günü bekliycem

4ay önce spirali cikardim 4aydir deniyorduk mart7 adet olmam lazimdi olmayinca test yaptim ama kac defa test yaptim,sonuclar basta negativ cikiyordu 2saat gectikten sonra cook silik cizgi cikiyordu

normalde o testlere yarım saatten sonra bakmayın sonuc dogru olmaz dyolar ama belli olmuyo iste daha öncede duyduk önce tek sonra bakınca ciftcizgi görenleri ve dogruymus ve hamilelermis

iyi dileklerin icin sagol canım günümgeldi ve gecti aslında 12 sinde bekliyodum

güzelim yarin seninde güzel haberlerini bekliyoruz eylüle beraber,ikinizdende müjdeli haber duyarim INSALLAH,yarin giremesem beni habersiz birakmayin kizlar :)))

bende yara olma ihtimali var canım ya iltihap var adeti bekliyorum hamile degilsem ilac kullanıcam

normalde o testlere yarım saatten sonra bakmayın sonuc dogru olmaz dyolar ama belli olmuyo iste daha öncede duyduk önce tek sonra bakınca ciftcizgi görenleri ve dogruymus ve hamilelermis

ezcanede calisana sordum oda hamile olamassin 5dak gecince sayilmiyor dedi,ama 3defasinda hic biri ilk 10dakikada bile cikmadi ilk test 2saat 2test 1saat 3testse daha gec cikti ve cooook silikdi cizgiler,bugünse positiv cikti tam

rabia cım dr da gitte tam ne kadarlık odugunu falan ögren ne güzel yaa rahat bi hamilelik gecirirsin insallah

evet canim en son yaptim teste tam cift cizgi cikti positivdi,ama ilk 3test kafami cok karistirmisti,yarin sende test yapiyorsun demi eylülcüm

zor tutuyorum kendimi erken çıkmaz diye korkuyorum bazılarının erken olunca çıkmıyo ya ondan korkuyorum o yüzden haftaya yapıyım diye düşünüyorum

kızlar doktora tabiki gidin ama ben kan testi için gidin bence ben geçen ay gittiğime çok pişmanım bu ay bekliycem

rabia cım dr da gitte tam ne kadarlık odugunu falan ögren ne güzel yaa rahat bi hamilelik gecirirsin insallah

2,3hafta zamam gecsin diyorum öyle doktora gidicem,yara rahimdemi canim ve doktorlar ne diyor nekadar sürede hamile kalabilirsin dediler

4. gün canım normalde ama gecen ay kanama oldu ya 7 gün sürdü o yüzden gecikirmi diye şüpheleniyorum gerçi çok belirgin ağrılarım var yatıyorum valla görsen losa gibi :))) korkudan napıyım

2,3hafta zamam gecsin diyorum öyle doktora gidicem,yara rahimdemi canim ve doktorlar ne diyor nekadar sürede hamile kalabilirsin dediler

hayatım henüz yara oldugu belli degil suan iltihap var oda yaraya benzeyebiliyomus rahim agzı iltihabı gebelik yoksa adet baslayınca ilacı kullanmaya baslıcam 2 hafta boyuncu
ama eger varsa gebelik olması iyi olmazmıs zor gecermis
yani belirsiz suan

sende haklisin eylülcüm,biraz bekle en iyisi

kızlar gene de içimde güzel hisler var umutsuzluk yok yani . Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip edecek inşallah ben buna inanıyorum.
rabiacım inşallah bizdesana yetişiriz de bebek hakkında konusuruzama sizlerden böyle bebek haberleri duymak beni daha da umutlandrıyor insan burda paylaştıkca mutlu oluyor.
yakamozcum geçmiş olsun canım ama yaradan korkma benim de vardı yakmıslardı canım hissetmiyosun bile iltahap gibi bişeyse de ilaç veriyolar zaten

kızlar hepinize iyi geceler sizleri öptümmmmmmmmmmmmmm görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…