Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy ohh canım burda mısınkaydirigubbakcemile5

ya benım bugun lavaboda elime tuhaf bıı akıntı geldı,,ayıptır solemesı sumuk gıbın bışeyy..ya bole acık acık yazıyorum ama kusura bakma nası soracağımı bılemedım...
bı ara kızlar burda yumurtalama belırtısı olabılır falan dıye konulmuşlar....oyl olabılır mı..ama adetım bıtelı 4 gun oluyo hemen yumurtalaam olmaz sankı??
ne dıyosun?fisfisfis:uhm:

iyi akşamlar kızlar..sizlere bişey sormak istiyorum 3 gündür midem bulanıyor ve sol kasığımda ağrı oluyor aynı adet ağrısı gibi ama adetim geçti 2 gün oldu olmadım daha hamile olmayı çok istiyorum sizce bunlar belirti olabilirmi,,

yumurtluyo olabilirsin iltihap tarzı şikayetin oluyomuydu

test yap canım aklında kalmasın için rahat edicekse

yumurtluyo olabilirsin iltihap tarzı şikayetin oluyomuydu

canım,,benım bole arada cokk asıvı açık renklı akıntım olur fazla değil ama...kokusuz falan...bu değişikti gun boyunca geldı ve cok yapışkandı...

olabılır canım 4gun gecmıs adetın bıtelı adetın kac gun suruyo senın
ne olsun aynı senden nbr
valla benım de aynı degısık bısıy yok kaldı 5gun sayıyos ıste=)

adetını ıkı gun gecmıs bı test alsana canım tabııkı de olabılırsın bunu da test yapmadan ıhtımaller uzerıne konusmayalım bence bı test al hemen

ozlemacar bozo85 cvplar için tşk ederim.adet günüm gelmeden bikaç defa test yaptım ama hep negatifti.Ama o zamanlar böyle bulantım yoktu

çok nadir gecikirdi.4şubatta adet oldum 9 şubatta bitti sonra 16 şubatta tekrar az bi kanamam oldu 2 gün sürdü.ılk adet tarihime göre zaten geçti 2. adet tarihime görede 2 gün geçti .ılk defa bu ay böyle bişey oldu

ayyyyyyy kıslar bi tpoic gördüm şimdi erkek yazmış karım ewden kaçtı diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…