sor canım
ayy ohh canım burda mısınkaydirigubbakcemile5
ya benım bugun lavaboda elime tuhaf bıı akıntı geldı,,ayıptır solemesı sumuk gıbın bışeyy..ya bole acık acık yazıyorum ama kusura bakma nası soracağımı bılemedım...
bı ara kızlar burda yumurtalama belırtısı olabılır falan dıye konulmuşlar....oyl olabılır mı..ama adetım bıtelı 4 gun oluyo hemen yumurtalaam olmaz sankı??
ne dıyosun?fisfisfis:uhm:
iyi akşamlar kızlar..sizlere bişey sormak istiyorum 3 gündür midem bulanıyor ve sol kasığımda ağrı oluyor aynı adet ağrısı gibi ama adetim geçti 2 gün oldu olmadım daha hamile olmayı çok istiyorum sizce bunlar belirti olabilirmi,,
yumurtluyo olabilirsin iltihap tarzı şikayetin oluyomuydu
canım,,benım bole arada cokk asıvı açık renklı akıntım olur fazla değil ama...kokusuz falan...bu değişikti gun boyunca geldı ve cok yapışkandı...
olabılır canım 4gun gecmıs adetın bıtelı adetın kac gun suruyo senınayy ohh canım burda mısınkaydirigubbakcemile5
ya benım bugun lavaboda elime tuhaf bıı akıntı geldı,,ayıptır solemesı sumuk gıbın bışeyy..ya bole acık acık yazıyorum ama kusura bakma nası soracağımı bılemedım...
bı ara kızlar burda yumurtalama belırtısı olabılır falan dıye konulmuşlar....oyl olabılır mı..ama adetım bıtelı 4 gun oluyo hemen yumurtalaam olmaz sankı??
ne dıyosun?fisfisfis:uhm:
valla benım de aynı degısık bısıy yok kaldı 5gun sayıyos ıste=)ne olsun aynı senden nbr
iyi akşamlar kızlar..sizlere bişey sormak istiyorum 3 gündür midem bulanıyor ve sol kasığımda ağrı oluyor aynı adet ağrısı gibi ama adetim geçti 2 gün oldu olmadım daha hamile olmayı çok istiyorum sizce bunlar belirti olabilirmi,,
özlemmmmm sesin çıkmıyo
yine negatif çıkarmı diye korkuyorum:))))
kan testi yaptırınca ne kadar sürede sonucu söylüyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?