evet canım senden cevap beklıyodummm
selam güzeller nabersiniz
:sm_confused:
anlıyomuş işte yni dediğine göre benim daha belli değil yeni olabilir dedi bana aç karnıma olan idrara baktı
iyidir cnım senden nber
iyiyim canim bende bu hafta kesemi ve bebegimi gördüm Allaha sükür sadece kücük bi noktaydi.. Allahim en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu.
senin gününde az kalmis.. hayirlisi bakalim.. umudun varmim?
hayirlisi olsun canim.. 5-6 ay olamamasi normalmis zaten benim 6nci ayimda oldu.. vücut kendini hazirliyormus.. adetin düzene girer hamilelik belirtilerin olur.. bunlar normalmis.. bide fazla düsünmemeye calis.. benim üc gün calisma olmustu.. ve tuttu.. ümidim yokken.. insallah fazla bekletmetz seni melegin.
amin tatlım hamıslerın duaları kabul olurmus burdakı tum hamıslerden dua alıyorum valla bu 2ıncı ay ınsallah fazla bekletmez benı ama tabı hayırlı zamanıysa gelsın o da cok onemlı eee sen anlat nasıl gecıyor ılk zamanların gonlunde erkek mı kız mı yatıyorŞeniz
hep dua ediyoruz.. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat versin diye.. suan fazla bisey hissetmiyorum arada agrim oluyor karnimda ama normalmis.. cok sükür daha bulantim olmadi.. Rabbim saglikli hayirli bi evlat versin cinsiyeti önemli degil ama yinede gönlümüz kiz istiyor.. :ecrin_bebek: hayirlisi olsun..
aynı dusuncedeyım senınle saglıklı elı ayagı duzgun olsun yeter ama ıcımden benım de kız gecıyor ama erkek olursa da kız olursa da babasına benzesın kaydirigubbakcemile3
aklima gelmisken bisey söyleyim size.. bana yengem demisti.. adete yakin zamanda iliskiye girmeyin dedi.. eger hamilelik varsa darbelerden dolayi.. adet´le disari atiliyormus.. buna dikkat edin.. ben yumurtlama döneminden sonra iliskiye girmedim.. ne olur nolmaz diye. bazi arkadaslar adete kadar devam ediceklerini yaziyorlar.. yapmayin nolur.. varsa düsüyormus tutunmadan..
yerimsenibenRAbbim hayirlisini versin insallah.. ben ikimizede benzesin istiyorum.. esim esmer ben kumral beyaz tenliyim..sütlü cikolata olsun diyor esim:roflol:
evet bencede adete kadar beraber olmak yanlıs bak ben adetı 20subatta oldum... 28subatta 2martta 4martta 7martta ve 11martta beraber oldum esımle ve baska da olmadı yapmıycaz da yanı soyle dıyım adetıme 9 10gun kala bıraktım devam et dıyenler oluyo ama etmıycem yanı yeter yumrtlama zamanımda olmussa olmustur olmamıssa obur aya denerıs kasmaya hıc gerek yok dımı amahihoyyyt
uuuu yesınler sızın sütlü çikolatanısı:1hug:
inşallah canım ya ben gözleri ve elleri babasına kesın benzesın de gerısı bana benzeyebılır dıyorum ... cok guzel ırı yesıl gozlerı var ve ellerıne hastayım bembeyaz pamuk gıbı tertemıs valla tanıstıgımısda da ılk ellerıne bakmıstım cok hosuma gıtmıstıkaydirigubbakcemile3:tomato::roflol:
kesınlıkle haklısın cnmevet canim.. ben yumurtlama günümden emindim.. 10ydu günüm ben 9.10.11 de birlikte oldum ve tuttu.. fazla zorlamak gereksiz bence.. eger gününden emin olamiyosan testleri tasiye ederim..
sen hamisken esinin gözünden ve ellerinden gözünü ayirma o halde sırnaşık şeyhani öyle derlerya kime bakarsan ona benzer diye.. illaki ikinize benzicek canim.. güzel RAbbim onlari özene bezene yaratiyor zaten.. biz eksik dua etmeyelim.. o bizim istedigimizden daha güzelini veriyor diye düsünüyorum..öyle degilmi?Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?