Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

alttan muayne edeceğim deyince
ben korktum ve dedim ki" benbazı kişilerin bebeği olduğunu bilmeden muayne yaptırdığında çocuklarını düşürdüğünü duydum ultrasondan baksanz "dedm
"olmaz dedi alttan bakmam gerek"
mecbur gözyumdum
ama fazla bakamadı afedersiniz de canım çok tatlı olduğundan
çok canım acıdı bırakmak zorunda kaldı..
"rahime bakamadım ama işte orada içe doğr iltihap var dedi akıntın da ondan dolayı olmuş olabilir "dedi
sonra rahime alttan bakamayınca ultarasonla alta baktı "temiz görünüyor ama oladabilir"dedi
bana ilaç ve fitil verdi....
"kullanabilecekmisin"dedi ve güldü
bende bilmiyorum dedim...
ufff ya canım çok sıkkın
ama gebeliğe engel değil dedi korkma dedi
verdiği ilaçlarda gebe kalsan da gebeliğe zarar vermez dedi
ufffff kızlar yaaa

canım bunamı üzüldün bana dr baya iltihabın war dedi fitil kullandım soğan kürünü yaptım gçti akıntım felanda olmadı üzülme fitilini kullan bide soğan kürü yap iltihap felan da kalmaz

ama ilacın prospektüsünü okudu eşim
kullanırken cinsel ilişkiden kaçının yazıyor
ne yapsam bilmiyorumm
bir de doktora "3 aydır çocuk istediğimizi söyledim olmamasında bir sorun olabilir mi dedim o da
büyük bir tepkiyle daha çoook erken dedi
zaten gebeliklerin %90 ya 6 yada 12 ay içinde hamile kalıyor eğer bir aksilik yoksa dedi..
ama ben %10luk kesimden olmaktan korkuyorum kızlar...

bende fitili kullnırken ilişki olmadı zaten 1 haftalık bişey önce senin sağlığın dua et kötü bişey çıkmamış

zaten yarın gidiyorum bu ayda yattı benim hamilelik((
tam da sırasında oldu bu iltihap..ufff..((
nys her şerde bir hayır her hayırda bir şer olabileceğini düşünerek üzülmesem ii yapmış olurum heralde..
şu soğan kürününde hamile kalındğında hamileliği etkileyebiliceği felan söyleniyordu
kullansam mı bilmiyorumm

canım endişelenme bu normal bı durum sen de aynı ben gıbı panık ataksın haaakaydirigubbakcemile3
ben de bı kere muayneye gıtmıstım kıstım yok olmusmu dıye baktırmaya alttan bakıcam dıye ısrar ettı ama baktıramadım benım de canım cok tatlıdırkaydirigubbakcemile3 baktırtmadım mecbur ulstrasona soktu sonra kız bılmıyom bız nası cocuk dogurucasssskötükedihüso

özlemcim tam üstüne bastın
doktorda bana "aaaa sen nasıl doğum yapacaksın dedi bakarken"bende"bilmiyorum yapamıycam başkasını çağırocam dedim nası gülüyor banaa....

doktr bunları bugünden başla kullan dedi 12 tane var 12 gün kullan 1 ay sonra kontrle gel eğer geçmemişse
mecbur alttan tahlil vereceksin dedi..
yani daha ağır bir tedavi olacakmışım uffff
kızlar ne olur bana dua edin de geçsin şu baş belası..

canım üzülme :teselli:benim yara olma ihtimali bile var banada simdilik ilac tedavisi verdi ondan sana sordumne zaman kullanacaksın diye bana adet baslayınca kullan dei ve hala olmadım bugün 3. gündü gecikti bende bi an önce kullanmaya baslayayımdagecsin istiyorum bende 2 hafta kullanıcam
canım ya bana özelden yazarmısın sana ne verdigini cok merak ettim fitil vermedi bana

NYS CEVAP VEREN DE YOK
benim çıkmam gerek kızlar HEPıNıZ ALLAH EMENET OLUN HAKKINIZI HELAL EDıN...
NEOLUR NE OLMAZ ÖLÜRÜM KALIRIM..

dün gece rabia vardı o hamileymis karazeytindi galiba o da hamileymis biri daha vardı tam hatırlayamadım

RABıAYI VE KARAZEYTıNı TEBRıK EDRıM..
Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...

nys kızlar
ben kaçar...:))
Allaha emanetsiniz
hayırlı geceler hepiize
yarın ceylana slmımı söyleyin ok???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…