hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah tedavi olmayı beklerken hamile olduğunun haberini alıverirsin...:Saruboceq: ben o kadar etkilendim ki yaşadığım bu olaydan dünden beri acayip sancım var zaten bundan önce 3 düşük yapmıştım...korkuyorum canım çok korkuyorum...senağlama
canım bende sana yazdım bir derdim vara
üzülme nolur yaaa kıyamam sana gzelim benim dikkatli ol saglıgın herseyden önemli
bilmiyorum canım bende yara varsa diye korkuyorum varsa gebelik tehikeli yara tedavi edilemedigi icin kısırlıga yol acıyomus
hiç üzülme canım ben geçen ay dr.a gittiğimde oraya yeni hamile bir hanım geldi vedr.la konuştu dr.da ona bunun olabileceğini korkmamasını söyledi..yani bir sakıncası yok gebeliğin devam edebilir dedi...ve benim dr.um buranın en iyi dr.larından biri...o hastanede 4 tane jinekolog var..herkes ona geliyor..üzülme canım..sen istanbula gelirsen tavsiye ederim....
yara varkenmi hamileymis yara tedavi edilmedigi takdirde spermlere engelleyip kısırlıga yol acıyırmus
bide düsük ve erken dogum riski ve dogan cocuklardada akciger ve göz enfeksiyonları daha fazla oluyormus
kadisim keske istanbulda olsam ankaradayım ben ama hacettepe üniversitesine gitmeyi düsünüyorum birsürü prof var
simdiye kadar dr kadın olsun diyodum dini sebeplerden degil utanırım diye ama bidaha kadına gitmeyecegim erkek dr daha ilgili oluyokadınlar sanki bizde herseyibiliyomus gibi davranıyolar agızlarından lafı cımbızla alıyosun nerdeyse