Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm adet belirtisiyle hamilelik belirtisi benziyo, bendede öyle olmuştu, kasıklarımda ağrılar ve göğüslerde ağrı oluyo

ya ben yinede çok umutlanmayayım.,inş.hayırlısıyla vardır.kandilde hepimize çok dua ettim...

ayy ben gördüüm farklı kaydet yakıp yakınlastırdım baktım resmı kısss hadı bakalım kan testıne gıt yarın kesın teshıs ettirrrr ayy heyecan yaptımmmhihoyyyt hihoyyyt

ayy canım benim ya...inş..öyledir..kan testi sonucu bildirirm inş..yarın gideyim bi..acaba yine alıp evde birdahamı denesem??

silik çıktığı zaman 24 saat sonra tekrar yapılması öneriliyor, bende gördüm, hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile2

ayy canım benim ya...inş..öyledir..kan testi sonucu bildirirm inş..yarın gideyim bi..acaba yine alıp evde birdahamı denesem??

bu testı sımdı yaptıysan yarın sabah ılk ıdrarınla bır daha yap yıne ıkıncı cızgıyı sılık gorursen kan testıne gıt aynı gun canım

bu testı sımdı yaptıysan yarın sabah ılk ıdrarınla bır daha yap yıne ıkıncı cızgıyı sılık gorursen kan testıne gıt aynı gun canım

tamam inş..yarın size bildirirm neticeyi...
sen ne yaptın.adetin ne zaman...yani hamileliğine kaç gün kaldı dicektimyerimseniben

adet olmazsın inş..belli mi olur bebişin tutunmuştur belki sana.belirtiler var mı farklı..

göbekte hafif bir cizgide oluşursa dikey oda hamilelik belirtisi olabiliyor..
onada dikkat edin...
bende var ama bakalım sonuç ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…