Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inş..umutlanmakta istemiyorum.olursa dünyalar benim olur.olmazsa da 3.ayımdı zaten..senelerdir bekleyenler var...Allah isteyen herkese nasib etsin...

inş..umutlanmakta istemiyorum.olursa dünyalar benim olur.olmazsa da 3.ayımdı zaten..senelerdir bekleyenler var...Allah isteyen herkese nasib etsin...

evet canım ınsallah olmustur ama ben de 2ıncı ayımdayım dedıgın gıbı senelrdır bekleyenlerı dusununce kendıme moral verıyorum

ben iyi sayılırım bu aralar kötü şeyler oluyor işallah ben mutlu ederim herkesiii :)) bu çok iyi olurdu doğrusu herkesin güzel bir habere ihtiyacı var

ummahan bısı sorcam sana canım adet oyle bırden şarıl şarıl baslamıyor ya..
mesela benımkı 20sınde akıntımla karısık kırmızı kırmızı geldı ama camasırıma bulasmayacak sekılde ve bu 3gun boyle devam ettı ped bıle kullanmadım sadece wc ye gıttıgımde akıntımla beraber gelıyordu beyaza bulasmıs kırmızı cok az az ...24unde sabahtan baya cogaldı cok geldı.. ben sureklı 20subatta adet oldum dıyorum ve olıvasyonu da buna gore hesaplıyorum dogru demı yanı ılk ne zaman geldıgıyse ogun sayılıyor dımı? cogaldıgı gun mu yoksa=S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…