Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım bazen belimden arada bir kasıklarımdan dürter gibi ağrı giriyor karnım ağrıdı biraz önce hemen geçti ama hala tık yok adet gelcek sandım bende

görüyorum kıs araya testler karıştı yazdığımı görmediniz sandım cadıı kaydirigubbakcemile3

ay inşallah yavru kuşum ya valla göğusler beni umitlendirdi bak şimdik :jeyyar: ayyy inşallahhhhhhhhhhhhhhh inşallah haydi umoş haydi umoş haydiiiiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyythihoyyythihoyyyt:hooray:

özlem hoşgeldin tatlım:lepi:

hoşbuldukkk cnmmmm Şeniz
yaf kızlar bende ne agrı ne sızı yok adetıme 4gun kaldı baslaması gerekıyo agrılarım ama daha bısıy yok hayırdır ınsallah ne adet olucam gıbı nede olmıycam gıbı acayıp bişi yaf=)) aman keske hep boyle agrısız sancısız gelseeekaydirigubbakcemile3

kızma cerincim yaaa

Şeniz biliyorum hepimiz birbirimize destek veriyoruz.... ben birşey soracağını düşündüğüm için yazdım...

kızlar benim bide vucudum çok sıcaktı adet gunume yaklaştıkça baya baya bi sıcaktı normalde çok üşük bi tipiim hayatta ısınmazdım valla kociş diyodu bu ay sende bişi var ama hayırlısı diye meğerse minik guş muşşş:)

kızlar az işim var kocişide kaldırcam çalışmaya gidicek sonra gelirim bir ara kendinize iyi bakın dualarınızda benide unutmayınnn öptüm hapinizii Şeniz sositososito

tamdı hayatım fazlasıyla ama ne bileim işte neyse görüşürük öptüm sizi kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçıyom biras öpüyom hepinisi... namas kılcam kendime söz verdim bebişimi duyduktan sora namaza başlayıp bırakmicam işallah

canım bak ben neler kacırdımmm=((( sen ne zaman öğrendin hamiş oldugunu anlatsana bırassssenağlama
kızlar az işim var kocişide kaldırcam çalışmaya gidicek sonra gelirim bir ara kendinize iyi bakın dualarınızda benide unutmayınnn öptüm hapinizii Şeniz sositososito

tmm cnm gorusruz :1hug:

benim yumurtlama bitmedi galiba akıntım dewam ediyo kocişe bir sürü şeyler içirdim iileşsin diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…