Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım sende ...Ayaklarını sıcak tut lütfen bozocum...bebişini üşütme...

teşekkür ederim canım sende ...Ayaklarını sıcak tut lütfen bozocum...bebişini üşütme...

ayağımdan patik çorap terlik hiç eksik olmuyo ewde sıcak niye üşütüyorum anlamdım yumurtlama gününmün son 2 günü ondan sancı oluyo olablirmi

ayağımdan patik çorap terlik hiç eksik olmuyo ewde sıcak niye üşütüyorum anlamdım yumurtlama gününmün son 2 günü ondan sancı oluyo olablirmi

merhaba canım.kasıklarındaki ağrı yumurtlama günü olduğu içindir büyük bi ihtimalle.benmde bu ay yumurtlama zamanında kasıklarımda batma oluyodu.üşütmüşüm gibi..

kızlar ben geldım bı alısverıs yaptım yorgunluktan mahvoldum tek basına da alısverıse cıkılmıyo yaaaa kollarım koptu torbaları tasımaktan =(((( daha onları yerlestırıp yemek yapıcam karnım da acıktı azcık dınleneyım sıze bakayım dedım nabıonusss

merhaba canım.kasıklarındaki ağrı yumurtlama günü olduğu içindir büyük bi ihtimalle.benmde bu ay yumurtlama zamanında kasıklarımda batma oluyodu.üşütmüşüm gibi..

canım benim ağrı kasıklaımda değil rahmimde bugünde zaten sanki iltihap gibi akıntım geldi soğan kürüne başladım hemen

bozocum siz toktunuz elmas vardı tek sizi nasıl atlarım Size merhaba bile gerek yok naber lem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…