Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ankarada da kar var simdi biraz eridi ama sabah daha cokmus ben uyudugum icin görmedim
öyle dediler

ayy nefret edıyorum bunu demekten ama maalesefff sımdılık evde oldugum ıcın oyle dıyelım=))[/QUOTE]

niye öyle diyon kısss
ben memnunum vallah halimden basta sıkılırım diyodum insan calısmaya alısınca zor lur diyo ama pek sıkıntı cekmedim sonrada ise baslarsam hamile kalınca zaten bırakmak zorunda kalırım diye hic baslamadım
kıss macta baslamıs hadi hayırlısı

ayy nefret edıyorum bunu demekten ama maalesefff sımdılık evde oldugum ıcın oyle dıyelım=))

niye öyle diyon kısss
ben memnunum vallah halimden basta sıkılırım diyodum insan calısmaya alısınca zor lur diyo ama pek sıkıntı cekmedim sonrada ise baslarsam hamile kalınca zaten bırakmak zorunda kalırım diye hic baslamadım
kıss macta baslamıs hadi hayırlısı[/QUOTE]

cnm ben kursa gıdıyo olmasam hafta ıcı hergun evde duramam kendımı bılıyom ondan sevmıyom dıyom :)
sen cocuktan sonra calısmayı dusunuyon mu pekigamyoncuiremsu

özlem bilmiyorum canım ya kendim büyütmek istiyorum ben türkiyede hic calısmadım zorlanırmıyım onuda düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…