kız cerin giitimi
hani test yapacaktı kızlat
canım bence de sarısın daha ıyı ama esım kumral halımı sevıyo boyle kalsın dıyo emmeeeee hamıs olduktan sonra ben yıne bıldıgımı okuycam boyatıcam hemen =))))vayyy kızıımmm sen sarışın çok güzelsin aplaaaaaaaaaaa valla bu ay işallah bebişin tutar ama eğer olmassa hamiş kalmadan hemen o kafayı sarı yapıyosun tımam mıııı valla ya havan çok ayrı ne yalan sölim o kara saçlar gitmemiş napimmmmmm yalan mı sölim aaaaaaaa sarışın çok hoşsun maşallah
yavrusum ne tatlısın sen öyle yerim seni beeeeeekaydirigubbakcemile5
özlem bende cok sac rengi denedim zamanında sarı kızıl kahve ama en cok kızıl güzel gidiyor bana tam bir avet oluyorum simdi ise kapalıyım ama yine boyatırım yigit biraz büyüsünde
kız cerin bir belriti varmıysı şimdi anlat bakalım rica etsem belritilerini cnm
cerin tebrik ederim hayırlı olsun kız kocişin sana o halinde asık olmuş sarıya dön hemide degişiklik ve fantezi olurkaydirigubbakcemile3
canım bence de sarısın daha ıyı ama esım kumral halımı sevıyo boyle kalsın dıyo emmeeeee hamıs olduktan sonra ben yıne bıldıgımı okuycam boyatıcam hemen =))))
kucukum orda 2.5yıl oncesı :asigim:
ay anlatim ne demekkk tatlıcım benim en belirgin gögus belirtisi vardı acaip böle dokunsan ağlıyodum nerdeyse o kadar hassastı ki anlatamam sora uyku hali böle böcük gibi gözüm yatakta:) aşırı iştahım açıldı şu son hafta sık sık idrara çıkıyorum.hımmm başka başka duşunuyom da bu kadar galba hee bide vucut ısım arttı benim
kızımm hamişken boya falan yok heeeeeeeeklava: klava: klava:
haaaaaaaa anladım özlem daha mı genc gösteriyormuşnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?