Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

vayyy kızıımmm sen sarışın çok güzelsin aplaaaaaaaaaaa valla bu ay işallah bebişin tutar ama eğer olmassa hamiş kalmadan hemen o kafayı sarı yapıyosun tımam mıııı valla ya havan çok ayrı ne yalan sölim o kara saçlar gitmemiş napimmmmmm yalan mı sölim aaaaaaaa sarışın çok hoşsun maşallah

canım bence de sarısın daha ıyı ama esım kumral halımı sevıyo boyle kalsın dıyo emmeeeee hamıs olduktan sonra ben yıne bıldıgımı okuycam boyatıcam hemen =))))
yavrusum ne tatlısın sen öyle yerim seni beeeeeekaydirigubbakcemile5

kucukum orda 2.5yıl oncesı :asigim:

özlem bende cok sac rengi denedim zamanında sarı kızıl kahve ama en cok kızıl güzel gidiyor bana tam bir avet oluyorum simdi ise kapalıyım ama yine boyatırım yigit biraz büyüsünde

cerin tebrik ederim hayırlı olsun kız kocişin sana o halinde asık olmuş sarıya dön hemide degişiklik ve fantezi olurkaydirigubbakcemile3

özlem bende cok sac rengi denedim zamanında sarı kızıl kahve ama en cok kızıl güzel gidiyor bana tam bir avet oluyorum simdi ise kapalıyım ama yine boyatırım yigit biraz büyüsünde

evet bence de herkese yakısan bı sac rengı vardır benım tenım cok beyaz oldugundan sarı sacı ıyı tasıyorum herkes cok garıpsemıstı sımsıyah yaptıgımda sımdı kumrala donuyorum ... aslında bazen dusunuyorum da teseddüre gir sac mac derdınden kurtul dısarda soyle mı yapsam boyle mı boyatsam tek kocan gorcegı ıcın =))):1hug:

kız cerin bir belriti varmıysı şimdi anlat bakalım rica etsem belritilerini cnm

ay anlatim ne demekkk tatlıcım benim en belirgin gögus belirtisi vardı acaip böle dokunsan ağlıyodum nerdeyse o kadar hassastı ki anlatamam sora uyku hali böle böcük gibi gözüm yatakta:) aşırı iştahım açıldı şu son hafta sık sık idrara çıkıyorum.hımmm başka başka duşunuyom da bu kadar galba hee bide vucut ısım arttı benim

kızımm hamişken boya falan yok heeeeeeeeklava:klava:klava:

vucut ısını olcmusmuydun canım olctuysen kac cıktıı

kızımm hamişken boya falan yok heeeeeeeeklava:klava:klava:

yafrum kendımı yanlıs ıfade ettım ben demek ıstedıgım hamıle olup bebegımı dogurduktan sonra sonra sonra yanı=) o manada demek ıstedım .. zaten bebek dusundugumuzden su anda bıle gıtmıyorum ıste=):dilcikar:

haaaaaaaa anladım özlem daha mı genc gösteriyormuşnaniknanik

ay ne bıleyım benımkı sagı solu bellı olmuyo sebepsiz bişiy de demiyo boyle sevıyom dıyo kıss belkı de sarısınken havalı oluyom onu mu kıskanıyo da soyleyemıyo ayy ne gulerım vallaa:roflol:

cerın cnm bende cucud ısım artı uykum gelyior miğdemede gaz var başım döner gibi luyor acaba hamile olabıırmıyım ateşımın yükselmesi ilk defa oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…