ayse hosgeldınnnn bebıs nasılllll:ecrin_bebek:
ben de bende bende mart kedısı olmak ıstıyorummmmkaydirigubbakcemile2
saol canim bebis iyidir herhalde suan hissetmiyorum.. ama benim basimi simdiden agritmaya basladi..ama napalim dayancaz artik gelince unutturur herseyi bize
hamileligimi ögrendigimden beri basiim cok agriyor benim ya.. 6+5 olduk kesemi 5+6da gördüm noktamidaadetimden 3gün gecinkince ögrendim canim.. seninde hamileligin hayirli olsun buarada..:CüvCüv:
nisanda bende uçacağım kebelekler gibi..geçen gün apartmanının önündeki kediye de git zaten yetişemedim sana diyorum
saol canım hepimizinki hayırlı olsun rabbim tamamına erdirir inşallah.benim SAT 12 şubat zuzumun keseciğini göremedim daha hala içim bi tedirgin..
ya ben acaip yemek yiyom ya ayu gibi yiyom resmen bulantılar başlayınca kesilir heralde cokacimcoook
güzeller ben cıkıyorum azcık tv izlicem cok güzel hareketler bunlar:))
biraz güleyim bari
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın aman hasta olmayın
baş başşşşş
daha erken canim görünmemesi normal bende 4+6ken görmemistim.. simdi icim rahat ama kalp atisini duysaydim..
benim istahim hic yok zorla yiyorum biseyler.. bulantimda olmadi daha.. bundan sonrada olmaz diyorlar.. bakalim hayirlisi olsun..
7.haftada duyulurmuş galiba kalp atışı sen bi dahaki gidişte duyarsın bende keseciği görürüm inşalah
insallah canim..sen kac oldun simdi.. kasim annesi olcaksin sende degilmi?
canım ben 4+3 üm. evet kasım annesi olucam kısmetse inşalahh:Saruboceq:
ayse_on resimden dolayı soruyorum ikiz mi istiyosun sen :)
22 mart haftaya pazar ayse_on aslında 3 hafta oldu senın ruyan bı çıksa Allahın ıznıyle cuma test yaparım boşuna umutlanmayayım dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?