Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kim istemez ikiz olsun :) ama tek olcak sanirim.. cinsiyeti belli olmadigindan bu resmi koydum.. cok hosuma gittiler.. saglikli olsunda cinsiyeti ne olursa olsun.. Rabbim hayirli olani versin insallah..

ikiz miii anacıııımmmm çokkk tırsıyorummmmmmmmmmmmmm:uhm:

bende papatya sayıyorum ayşecım...

avatarin cok güzelde.. sen oraya bebek resimleri koysana hayatim.. benim bebekler ugurlu gelmisti bana.. onlari koyduktan sonra hamis oldugunu ögrendim.. ne ugrasiyosun sen kediyle kelebekle papatyayla sırnaşık şeybide bebis koy bakalim..ugurlu gelir belki hadi öptüm görüsürüz sonraŞeniz

adetten 5 gun once yaptım negatifti sora 1 gun varken yaptım çıktııııııı

tatlım kusura bakma soru yagmuruna tutuyorum senı ama 4hafta 3gunlukmusum dıyosun sat12 dıyosun bu son adet tarıhının son gunu mu 12şubat???

subatın kacında adet gordun ılk

öslem kıs bu sarı gaci sen misin anacım ben senin duğun fotolarına bakmıştım kıs ne zaman sarı oldun sen bea :)

öslem kıs bu sarı gaci sen misin anacım ben senin duğun fotolarına bakmıştım kıs ne zaman sarı oldun sen bea :)

canım bız nıkahtan gıttık bu resım de nıkahtan cıktıktan sonra cekılmıstık ozaman sarısındım hatta esımle tanıstıgımda da oyleydım ben su son 1senedır sımsıyah yaptım saclarımı degısıklık olsun dıyekaydirigubbakcemile3.. dugun fotolarını sonradan cekıldık dugun yapmadık bızkaydirigubbakcemile3

sarışın olduğun resmi buyuk görme şansımıs yok mu sanki daha bi havalısın sarıyken kıs :))

en son 3 4 ay once sacımı sıyahtan bı ton acıga boyattım kendı rengıme donmek ıstıyorum artık bı de sımdı cocuk da dusunuyorum o yuzden boya fılan yaptrmayı dusunmuyorum kendı saclarım gelıyo sımdı

sarışın olduğun resmi buyuk görme şansımıs yok mu sanki daha bi havalısın sarıyken kıs :))

tmm cnm koyarım sarısın buyuk resım sarı sac her zaman bı havalı yapıyo ınsanı zaten esım de belkı onun buyusune kapılmıstır =) dur bekle koyayım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…