Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hoşgördümmm bozo85..canım sen hamıle mıydınnn bakımm??sengözlerimebaksanab

ahhhhhhhhhh :sm_cool:nerde o günler Allahmı söyletti yoksa beni acayip mutlu ettin warya bu sözünle ağzından bal damlıyooo

Son düzenleme:
ahhhhhhhhhh :sm_cool:nerde o günler Allahmı söyletti yoksa beni acayip mutlu ettin warya bu sözünlesırnaşık şey ağzından bal damlıyooo

ayy canım bı ara bı hamış patlaması oldu ya sende vardın sandımdı,,,alalaa kafam karıştı senı yenı hamış lerden bılıyodum...canım ınşş kalırsın hamış,,Allah soylettı vallaa.s.
gunun ne ,,,hayırlı gunun ınşşş...ben teee nısanıı beklıyorummyerimseniben

günüm 25 mart

hayırlısı bakalım..cok merak edıyorum hamılelığım nasıl geccek dıyee,,o kadar cok şey var kı aklımda.mesela dıyorum acaba yemeklerden mıgdem mı bulanır daha mı cok yemek ısterım yoksa,,veya sadece karnım mı şişer yoksa heryerımden mı kılo alırım,,daha bı suru bişeyy herşey bı yana cokk heyecan verıyor ınsanın kalbıne,,gözlerım doluyo bı andan hamıle olacaağımı düşündükçe...o 9 ayı doya doya yaşamak ıstıyorumm ve sonrasında bebeğimle dolu bı hayatııııı ....herkese yaşatsın rabbım..
yıne duygusallaştım ben çokk fazlaaa

hatta bişey sormak istiyorum bende kimseyi bulamıyorum sitede benim adetim 1 gün geciktide şimdi hamile kaldıysam sence duş yada ilşki bebeğe zarar verirmi

hatta bişey sormak istiyorum bende kimseyi bulamıyorum sitede benim adetim 1 gün geciktide şimdi hamile kaldıysam sence duş yada ilşki bebeğe zarar verirmi

Hg canım inşallah hamilesindir...:CüvCüv: bence zarar vermez dr.lar düşük tehlikesi olduğunda ilişkiyi yasaklıyor..ama yinede dikkatli ol canım..:sm_confused: test yapsana merak etmiyor musun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…