Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok canım ya..dün yaptığmla işte..dışarı çıkcam birazdan test alıcam.tekrar deneyeceğim.
korkuyorum ya.adet olcakmışım gibi ağrılarım var.sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum.dua edin..

inşallah olmazsın kaç gün geçmişti?

dün adet günümdü.dayanamadım test yaptım.ikinci cizgi silikti.hala adet olmadım.bugün birdaha testi deneyeceğim.bakalım hayırlısı...
vermem gereken fazla kilolarım vardı.hamile değilsem..diyete devamkaydirigubbakcemile2

yok canım ya..dün yaptığmla işte..dışarı çıkcam birazdan test alıcam.tekrar deneyeceğim.
korkuyorum ya.adet olcakmışım gibi ağrılarım var.sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum.dua edin..

git gel bakayım bugün benim vaktim var bol bol eczane açılmıştır. valla cuma günü bir arkadaş test yapıcam dedi eczaneye gitti bende meraktan ayrılamadım pc nin başından o gün de anneme gitçektim otobüsü kaçırdım 1 saat beklemek zorunda kaldım o yüzden vaktim bol dedim :)))) ama keşke beklediğime değseydi malesef arkadaş hamiş çıkmadı ((

hım.onunda mı silik çıkmıştı.
benim başka işlerimde var.12ye doğru gelirim inş..ozaman neticeyi bildirim canım..

bence hamilesindir ama 2.testi bence kan testi yaptır zaten 2.çizgiyigörmüşsünya kesin öğrenmiş olursun hayırlısı olsun inşallah benimde fazla kilolarım var malesef

benim adetim 3 gün gecikti gecikti test yaptım tek cizgi olmadımda hala. lütfen ilk belirtileri söyleyin bana

Adet gecikmesi

Kusma olsa da olmasa da midenin bulanması

Yorgunluk ve sürekli uyku hali

Sık sık idrara çıkma

Karında şişkinlik

Vajinal salgıda artış

Göğüslerin büyümesi

varmı sende bu belirtiler?

bu belirtilerin çogu var. üstüne rahim civarında cizgi seklinde agrılar var hastalanacagım zaman son birkac saatte göğüslerim acıyordu simdi 3 gündür agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…