Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

enson 15 şubattı karnım ağrıyo çok üşüyorum başkada birbelirti yok ya kafama ne takıldı biliyormusun dün eşimle bişeyler oldudasonra banyo falan bende yeni öğrendim hailelik oluştuysa ilk haftalar riskliymiş yani eğer hamile kaldıysam dün bebeğime bir zarar gelseydi şimdiye kadar belli olurmuydu

yok be tatlım normalde ilişki yasaklanmıyor ama sen yine de hemen bir test yap..hihoyyyt belkide hamilesindir..inşallah...ona göre tedbirini alırsın..a.s zaten hamişsen o yerleşmiştir yerleşeceği yere üzülme sen...:teselli:

testimde var aslında ama tek çizgi görürsem sabaha kadar ağlarım şusıra zaten bahane arıyorum sanki dokunsalar ağlıyorum o nedenle testi 3-4 gün geçmeden yapmam

sabah ilk idrarınla yap tabi varsa hemende çıkmayabilir ama ben regl günümde hemen yapıcam...

yarın denerim belki çok sağol canım ilgilendiğin için Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Amiiiiiin canım inşallah...:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…