Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Suzan kafaya koydum ikiz olacak içime doğuyor..

gülben ergen ikize hamile kalırda sen kalamaz mısın canım.hadi bakalım bekliyoruz yeğenlerimizi.benimde sanki ikinci hamileliğim ikiz olacak gibi geliyor.İnşallah ikiz olur.ben ikizlere bayılıyorum.ben kaçıyorum.kendinize çok iyi bakın arkadaşlar.görüşürüz.

yok canım alakası yokda ilk defa oluyo bide adetim yaklaştığı zaman ağrılarım deli gibiydi ama onlarda yok sebebi ne olabilir acaba

canım aslında ben şuna çok kızıyorum aa bu hamilelik belirtisi bu değil demek saçma oluo çünkü bünyeden bünyeye değişiyor bide şimdi kendimizi bebeğe odakladığımız için daha çok dinler olduk kendimizi!!ben çatlatıcı iğne oldum hiç ağrım yok yok die die belimi ağrıttım bugün düşün yaniii resmen psikolojik hamilelik yaşıyorum ya :1shok:

neyse kızlar ben çıkıorum bugünde mesai bitti yarın görüşürüz öpüldünüz!!!

ceylannnnnnnn burda mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

canım merhaba güzelim pek bilgim yok ates ölcme konusunda
ama sen hele bi de bakım

ben de onunla ılgılı topıgı daha bugun gordum hıcbırsey bılmıyorum ama kızlar gün gün olcup yazmıs 35lerde 36larda beklıyolar ısı artısı oldukca sevınmısler.. ben de bugun olctum az once 37.1cıktı hatta ınanamadım bıkac kez dha olctum yıne 37.1cıktı elleım buz gıbı ama:bbo:adetıme 3gun var bu ne demek oluyor yorumlayabılırmısın dıycektım=(((senağlama

merhabalar, ikiz bebek konusu geçmiş, bende ikiz çok istiyorum, annemde de var halamdada var, olurmu acaba

canım yumurtlama dönemlerinde ölcüyolar gün gün dedigin gibi ama sanırım hergün aynı saatte atesinin yüksek oldugunu yumurtlama günün oluyo
adetime 3 gün var diyosun biliyosun illaki sat ten 14 gün sonra olmuyo yumurtlama bazı kadınlar adete yakın ve hatta adetliykende yumutlamaya biliyomus
yani kiminde gecen okudum aynı bi kac kez oluyomus yumurtlam

ateş ölçmeyi yumurtlamayla ilgili olduğunu sanıyodum, bebek yapmak için uygun gün ateşe bakarak belirleniyo, yanılıyoda olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…