Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bakın anlatayım belritilerim ama psikilojıde olabılır bir 3 gündrü tansıyonum düşüyor yada başım dönüyor tuhfa şeyler oluyo göğüslerim şişti zaten şişerdi biraz sızlıyor uçlara doğru karnım ağrıyor 3 gündrü arda bir miğdemde gaz oluyor karnım ağrıyor hafıf ateşim yüksek çok az baş ağrım var

Haznedarda bir dr.var iki kardeşimide doğurttu ismini unuttum

benim hesaplarıma göre 7+1 ama sata göre 28 haftalık hamileyim.yani büyük güne az kaldı.:ecrin_bebek: gamyoncuiremsu

ya tatlım sen nerde doktora gidion o buyuk gunu nerde yapmayı duşunuyon benim aklım çok karışık nereye gideceğim hakkında en ufak bi duşuncem bile yokkkk :bbo:

cnm valla sanırım ben de hamıs olursam bu telasa dusucem kaydirigubbakcemile3 k.çekmecedeyım ben sen nerdesın yakınıs galıba ıyı bı doktor bulursan bana da tavsıye edersın dıymıkaydirigubbakcemile3

Şu cici anneler bişey soracağım kasık ağrısı derken hiç bitmeyen bir ağrımı nekadar sıklıkta olması gerek:))))))

Şu cici anneler bişey soracağım kasık ağrısı derken hiç bitmeyen bir ağrımı nekadar sıklıkta olması gerek:))))))

bende içinde bi gerilme hissi oluyo o surekli ama bide ara ara sancı vuruyo batıyo o sürekli diil allaha şukur yani :)

canım bende ilk zamanlar kasık ağrısı olmadı ama sonraları olanlar ise kesik kesik arada olan ağrılardı.yani benim bildiğim devamlı bir ağrı olmuyor.

ya tatlım sen nerde doktora gidion o buyuk gunu nerde yapmayı duşunuyon benim aklım çok karışık nereye gideceğim hakkında en ufak bi duşuncem bile yokkkk :bbo:

ben devlet hastanesi drunun özeline gidiyorum.testlerimi herşeyimi hastanede 5 kuruş vermeden yaptırıyorum.doğumuda devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum.ssk ile anlaşmalı özel hastanelerde bile belli bir fark ödüyorsun bizim bir arkadaş normal doğumda 800 tl fark ödemişti 3-4 ay önce.

canım bu dediklerin hamilelik belirtileri ama dediğin gibi psikolojikte olabilir.İnşallah hamilesindir.

ya kıslar benim alt karnımda pıt pıt bişeyler çarpıyo anki adet olmama yakın karnımda oluyodu ama bu sefer alt karnım da oluyo bide bugün rahmime iğne batması gibi oldu çok korkuyorum iltihabımn tekrarlamsından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…