öslem sen ne saman test yapcan miniğim
kesinlikle kafamçokkarıştı
canım ya sen kaç haftalık hamişsin
benim hesaplarıma göre 7+1 ama sata göre 28 haftalık hamileyim.yani büyük güne az kaldı.:ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
ya ben istanbulda avrupa yakasında oturuyorum yani avcılar beylikdüzü bahçelievler bakırköy civarında olabilecek bayan doktor arıyorum bana tavsiyede bulunabilecek biri varmı nerde doğum yapim kimde gidim ay şaştım kaldım ya
benim hesaplarıma göre 7+1 ama sata göre 28 haftalık hamileyim.yani büyük güne az kaldı.:ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
ya ben istanbulda avrupa yakasında oturuyorum yani avcılar beylikdüzü bahçelievler bakırköy civarında olabilecek bayan doktor arıyorum bana tavsiyede bulunabilecek biri varmı nerde doğum yapim kimde gidim ay şaştım kaldım ya
Haznedarda bir dr.var iki kardeşimide doğurttu ismini unuttum
Şu cici anneler bişey soracağım kasık ağrısı derken hiç bitmeyen bir ağrımı nekadar sıklıkta olması gerek:))))))
ayca24 neoldu kuzum şimdi geçmişi okudum ne yazdın kuzum..:1hug:
Şu cici anneler bişey soracağım kasık ağrısı derken hiç bitmeyen bir ağrımı nekadar sıklıkta olması gerek:))))))
ya tatlım sen nerde doktora gidion o buyuk gunu nerde yapmayı duşunuyon benim aklım çok karışık nereye gideceğim hakkında en ufak bi duşuncem bile yokkkk :bbo:
ben acil çıkış yapıyom akşam girerim belki bydsss
kızlar bakın anlatayım belritilerim ama psikilojıde olabılır bir 3 gündrü tansıyonum düşüyor yada başım dönüyor tuhfa şeyler oluyo göğüslerim şişti zaten şişerdi biraz sızlıyor uçlara doğru karnım ağrıyor 3 gündrü arda bir miğdemde gaz oluyor karnım ağrıyor hafıf ateşim yüksek çok az baş ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?