Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıs belki geç döllenmedir dur hele bekle acık daha dr.gidersin olmazsa

hosgeldin canım
bilmiyorum olmas ya bende iltihap varmıs dr gitmisyim adet basladıktan sonra kullanmaya basla dedi
bugün aradım olmadım hala ilaca baslasammı diye sordum kan testi yaptır önce dedi belki gebelik olabilir dedi

inşallah geç döllenmedirrr:Saruboceq:

canım işte sen dr. dinle bikaç gün daha bekle yada yarın kan testi yaptır ona göre başlarsın

kızlar bilmiyorum vallah gec döllenmemi yoksa adetmi olamıyorum bisey yoksa insallah hemen gelirde kurtulurum gelmesin gelmesindiyoruz sonrada böyle beklioz iste(

geç döllenme nedir ben bilmiyorum

Canım,
Geç döllenme yumurta ve spermin karşılaştıkları andan itibaren başlar. Standart yumurtlama zamanından hemen sonra 1 gün içinde rahimde karşılşan yumurtalar ve spermler bir araya gelir. Ve tüplere hareket etmeye başlarlar. Bı sırada yumurta artık embryo olmaya başlar ve bölünmeye koyulur. İşte bu sürenin geç başlamasını ifade eder geç döllenme. Daha sonra bölünmeye devam ederek rahime doğru yola çıkar. Artık çok hücreli bir embryodur ve rahime tutunmak için kazı çalışmalarına başlar yumurtacık. Yani rahimde kendine uygun yeri arar, bulur ve orada kendine yer açmak için rahim duvarını aşındırmaya başlar (implante olmaya - tutunmaya başlar). İşte implantasyon (tutunma) kanaması da budur.

cnm teşekkürler üstüne adet görme dedikleri şey bu galiba, çok duydum bende hamile olupta adet göreni bundanmış demekki:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…