kızlar benim bugün 5 günümdü regl olmadım test yaptım negatif
bende az önce kalktım kaydirigubbakcemile3
bu ay çok az oldu ama ben hala ümitleniyorum deli gibi olmıycağını bile bile
ben kaçar kıslar öpüyrummm
kıs belki geç döllenmedir dur hele bekle acık daha dr.gidersin olmazsa
vallahi de bıllahı de dogru soyluyorum ama saka degıl cok tatlı uykum var =( uyursam sabaha kadar uyanamayabılırım yanı o dercee
hosgeldin canım
bilmiyorum olmas ya bende iltihap varmıs dr gitmisyim adet basladıktan sonra kullanmaya basla dedi
bugün aradım olmadım hala ilaca baslasammı diye sordum kan testi yaptır önce dedi belki gebelik olabilir dedi
acaba neden olmadın doktora gidecek misin belki geç döllenme olmuştur
hosgeldin canım
bilmiyorum olmas ya bende iltihap varmıs dr gitmisyim adet basladıktan sonra kullanmaya basla dedi
bugün aradım olmadım hala ilaca baslasammı diye sordum kan testi yaptır önce dedi belki gebelik olabilir dedi
kıs bende öleydim vallahi işten erken geldim beş buçukta bi yattım yeni kalktım :roflol:
sende durum neydı en son adet gununumu beklıyorsun sende mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
kızlar bilmiyorum vallah gec döllenmemi yoksa adetmi olamıyorum bisey yoksa insallah hemen gelirde kurtulurum gelmesin gelmesindiyoruz sonrada böyle beklioz iste(
geç döllenme nedir ben bilmiyorum
geç döllenme nedir ben bilmiyorum
Canım,
Geç döllenme yumurta ve spermin karşılaştıkları andan itibaren başlar. Standart yumurtlama zamanından hemen sonra 1 gün içinde rahimde karşılşan yumurtalar ve spermler bir araya gelir. Ve tüplere hareket etmeye başlarlar. Bı sırada yumurta artık embryo olmaya başlar ve bölünmeye koyulur. İşte bu sürenin geç başlamasını ifade eder geç döllenme. Daha sonra bölünmeye devam ederek rahime doğru yola çıkar. Artık çok hücreli bir embryodur ve rahime tutunmak için kazı çalışmalarına başlar yumurtacık. Yani rahimde kendine uygun yeri arar, bulur ve orada kendine yer açmak için rahim duvarını aşındırmaya başlar (implante olmaya - tutunmaya başlar). İşte implantasyon (tutunma) kanaması da budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?