Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy ummus olmusmu üzüldüm vallah mehlikayı bende dün gördüm silik cizgisinide gördüm noldu acaba rabiscim hosgeldin aynıyım güzelim sen nasılsın bebisimi nasıl

ayy ummus olmusmu üzüldüm vallah mehlikayı bende dün gördüm silik cizgisinide gördüm noldu acaba rabiscim hosgeldin aynıyım güzelim sen nasılsın bebisimi nasıl

artik bebis yok yakamozcum bugün kananam geldi,soktayim bugün ve coook üzgünüm :çok üzgünüm: o positiv testler neydi anlamadim gitti

kızlar hadı ben kactım dayanamıyom artık gorusuruz kendınıze ıyı bakın yarın yıne aksam gırebılcem kurstayım sabahtan aksama kadar olmass cnm ınsallah hamıssındır ve tez zamanda haberını alırız gunun yarın benı cok heyecanlandırdı valla hadı bakalım yakamoscum gorusuruk tatlım
rabiş kıs üzülme sımdı bı an once bıtmesını bekle de calısmalar baslasın he :1rolleyes:
hadi ben kactım kıslar bya.s.

ben ameliyatla aldırdım ikisinide çıkmazmış zaten çene kemiği engelliyomuş, çok zor bi ameliyat, sonrasıda fena, davul gibi şişiyo, ağzımı açamıyırum, bi hafta çorbayı pipetle içtim, oda zar zor, sonrasındada bidaha tarhana içemedim, ameliyattan sonra ilk içtiğim çorbaydı, ne zaman içsem sanki kan kokuyo, ay hatırladım fena oldum şimdi:1no2:

inşallah tatlım sanada tatlı rüyalarrr

kız korkutma bizi mecbur elbet bigün olucam bu ameliyatı yoksa cene yapımı bozacak cok kötü bisey yaa
konusamıyosun bile davul gibi sisiyor

nasıl yani
kanamanmı geldi doktora git hemen
deme böyle ya cok kötü oldum

felaket kanama geldi bugün halada devam ediyor bende anlamis degilim,kendimde degilim iyi degilim,testler insani yaniltirmi ? test yaniltti diyelim adetim 9gündür gelmiyor hic gecikmedimde yakamozcum saskinlik icindeyim

rabia güzelim yarın sabah hemen dr git delimisin ya niye bekliyosun allah korusun sanada bisey olmasın kanamam cok diyosun
benim görümcemde normal adet kanaması olmus hamileyken yani az gelmemis herzamanki gibi adet olmus

rabia sen adet olmadanmı ögrenmistin yoksa kac gün gecmisti adet

günüm gecti test yapmistim ilk 3testi anlatmistim sana ama son testde positvdi resmen,bida doktora gitmedikce asla hamile olduma inanmicam,düsükmü yaptim yoksa gecikmeli adetimmi geldi bilemiyorum,karman karisim ((((

rabia güzelim yarın sabah hemen dr git delimisin ya niye bekliyosun allah korusun sanada bisey olmasın kanamam cok diyosun
benim görümcemde normal adet kanaması olmus hamileyken yani az gelmemis herzamanki gibi adet olmus

canim yarin sabah doktora gitcem bakalim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…