Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende geçen ay adetime bir gün kala test yaptım bekleyemedim, negatif çıktı, iki gün sonra adet oldum, çalışmalara devam

bana doktorum söylemişti on öncesine kadar veya on gün sonrasına kadar problem değil diye, herşey etkileyebiliyomuş, stresten tut da havadeğişimine kadar

ayyy peki adet belırtılerın var mı kıs benım de 3gunum kaldı vallaakaydirigubbakcemile3

valla göğüslerim nerdeyse ayın 5 den beri şiş ve sızlıyolar artık :çok üzgünüm: uyukluyorum herkeste olduğu gibi akıntı gibi bişiler var bide zaman zaman bazen sağ bazen sol alt karnımda iğne gibi bişiler batıyo ama belli bellirsiz öle işte bakalım kısmet kaydirigubbakcemile3

ne zaman test yapmayı dusunuyorsun tatlım

cnm geçmiş olsun, ben çok çektim yirmiliklerden, şimdi kurtuldum çok şükür:1closedeyes:

uzun bı zamana yayıldı benımkı cnm ya yazdan berı yavas yavas cıkıyor son patlayan bu galıbaa basta acıtıyor sonra gecıyordu dıgerlerı ınsallah bu da kısa sure ıcınde gecer de benı cok ugrastırmazz:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…