:roflol:
sen de bu ay benım gıbı dusunuyon demek sabırlı kıslar olucas bu gıdısleeekaydirigubbakcemile3
özlem gecmis olsun güzelim benimde bi türlü tam cıkamadılar gecenlerde biraz cıktı yine dislerimde cürük var sandım cok agrıyolardı disci 20lik dis yüzünden oldugunu cürük olmadıgını söyledi cenede tam yer yokmus ameliyatla alıcaz dedi tamam dedim odadan cıkınca eve kactım tırstım
tabi kıs test yapıp negatifi göreceğime kırmızıları görürüm daha iyi :roflol: :roflol:
evet kızlar ya hemen yapmayın test bende 5 gün bekledim
tatlım benım alttakı 20likler tamamlamıs buyumeyı bıle sımdı usttekıler cıkıyo onları da elleyınce anlıyorsun zaten cenemde onları sıgdırcak yer ayrılmıs gıbıkaydirigubbakcemile3 yer var da duz cıksın yeterkı aman amelıyat demesınler dıs amelıyatından korktugum kadar dogumdan korkmuyorum valla=))))
öslem senin sağ yada sol kasığında tuhaf bişiler oluyomu? Regli olduğum zamanlarda oluyomuydu pek anımsamıyorumda !!!
tatlım benimde üsttekiler cıktı tam suan alttakilerle ugrasıyorum simdi
benimde dislerim cok düz bozukluk yok yani ama 20 liklere yer yok fazla ameliyatla cıkarmaları gerekiyomus ameliyat degilde sonrasından daha cok korkuyorum agrılar oluyo
hala gidemiyorum arkadasım ameliyat olmustu ne kadar cekmisti kız ya konusamyodu bile yazık
ummustan haberi olan varmı onunda bugün 5. gün olacaktı kırmızılılar gelmeyeli
ummustan haberi olan varmı onunda bugün 5. gün olacaktı kırmızılılar gelmeyeli
arkadaslar nasilsiniz ? yakamuzcum nasilsin görüsmeyeli
canım sanırım öğlen gördüm olmuş
hoşgeldin rabia
ummahan adet mı olmus kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?