Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıs testim yok accık daha bekliyim :roflol: kırmızıları görmek negatif görmekten daha ii olur sanırım kaydirigubbakcemile3

ben kırmızıyı görünce daha da şok oluyorum.:1shok:.test yapınca en azından alışa alışa oluyor gibi geliyor bana..:1no2:

Aslında adet tarihim 21 mart ama dayanamadım test yaptım tabi negatif çıktı :1no2::çok üzgünüm:senağlama

kızlarr kan testi yaptım bugün..beta hcg değerim 86.75 falan çıktı.bu tam olarak ne demek.kaç haftalık oluyor.düşük çıktı gibi geldi bana

merhaba arkadaşlar kaç gündür yazdıklarınızı tek tek okuyorum o kadar etkiledinizki beni birbirinizle paylaşmanız bilgi vermeniz çok güzel bende sizin çektiğiniz sıkıntıları yaşadım çok tedaviler gördüm aeliyatlar oldum çok sıkıntılar yaşadım ama hiç bir zaman umudumu yitirmedim aşılama oldum ve RABBıM bana dünyalar tatlısı bir kız verdi çok mutluyum şimdi kızım 18 aylık CENABI ALLAH emeğinizi boşa çıkarmaz hiç biriniz üzülmeyin sizin yazılarınızı okudukça kendimden geçtim geçmişe döndüm birden inşallah RABBıM gönlünüze göre verir

Maşallah canımAllah bizede böyle geçmişe dönmeyi nasip edecekmi?En yakın zamanda nasip et bize de..

GÜnaydın kıslarr

ne var ne yok nabersınız ben sÜreklı uyku halındeyım zor ÇalıŞıyorum fazla gıremıyorum topıce

HADı HAYIRLISI CEYLANCIM SENı GÖREN GÖRENE VARDIR Bı HıKMETı BENCE AMA ıLLA BELıRTıN OLACAK DıE BıŞE YOK KUŞUM

SEVERCıM CUMA GÜNÜ GıTTıM DAYANAMADIM:) KAN VERDıM 5 TÜP ıDRAR FELAN SONUÇLARIM YARIN ÇIKICAK,BEBıŞıM BÜYÜMÜŞ KOLLARI BACAKLARI MAŞALLAH AMA HAREKET ETMEDı BıZE UYUYODU SANIRIM AMA BEN ÜZÜLDÜM BU HAFTALARDA HERKESıN BEBEGı EL SALLIOMUŞ ABLAMINKı Bı SÜRÜ HAREKET YAPMIŞ BıZıMKı ÖLE DURUODU AMA KALBı ATIODU 25 MARTTA 2Lı TESTıMıZ YAPILACAK ARTIK HAYIRLISI ıNŞ

günaydın kızlar nasılsınız ben dr gittim kistim küçülmüş galiba usg den usg ye de fark var ama yinede küçğlmüş diye umut etmek isityom adet söktürücü verdi adet olunca tekrar gidecem kistime yine bakacak atılazsa 2 aylık tedavi verecek bu 2 ay bebek olmayacak korunacaz yani du gittiğim dr memnun kalmadım tist tedavisi bitirdikten sonra başka dr gidecem hayırlısı olsun artık sizde ne var ne yok varmı güzel haber veren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…