kıs testim yok accık daha bekliyim :roflol: kırmızıları görmek negatif görmekten daha ii olur sanırım kaydirigubbakcemile3
ben kırmızıyı görünce daha da şok oluyorum.:1shok:.test yapınca en azından alışa alışa oluyor gibi geliyor bana..:1no2:
ben yapıcam hemen regl günü...
merhaba arkadaşlar kaç gündür yazdıklarınızı tek tek okuyorum o kadar etkiledinizki beni birbirinizle paylaşmanız bilgi vermeniz çok güzel bende sizin çektiğiniz sıkıntıları yaşadım çok tedaviler gördüm aeliyatlar oldum çok sıkıntılar yaşadım ama hiç bir zaman umudumu yitirmedim aşılama oldum ve RABBİM bana dünyalar tatlısı bir kız verdi çok mutluyum şimdi kızım 18 aylık CENABI ALLAH emeğinizi boşa çıkarmaz hiç biriniz üzülmeyin sizin yazılarınızı okudukça kendimden geçtim geçmişe döndüm birden inşallah RABBİM gönlünüze göre verir
kızlarr kan testi yaptım bugün..beta hcg değerim 86.75 falan çıktı.bu tam olarak ne demek.kaç haftalık oluyor.düşük çıktı gibi geldi bana
GÜnaydın kıslarr
ne var ne yok nabersİnİz ben sÜreklİ uyku halİndeyİm zor ÇalıŞıyorum fazla gİremİyorum topİce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?