Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
cerin tebrik ederim hayatım
ebru sen naptın ne dedi doktor merak ettim seni....

EBRUCUM DOGRU SÖLÜOSUN AMA AÇ KARNINA GİTMEM LAZIMDI TESTLER İÇİN ÇİKOLATA YİYEMEDİM DOKTORDA ÇOK KIPRAŞTIRMADI ULTRASON ALETİNİ BELKİ UYANIRDI ARTIK HAFTAYA ÇARŞAMBA 2Lİ TESTE GİDİNCE İNŞALLAH OYNAR ANNE BABASINA BEBEGİM YA İNŞALLAH :Saruboceq:

CEYLANIM NEYİMİ DEDİKODUMU YAPTINIZ KIZ:))

goncam cnm kist tedavisine başlıcaz adet söktürücü verdi adetle atılmazsa 2 ay korunacaz tedaviye başlıcaz ama ben bu dr memnun kalmadım şu kontrolümüde tamamliyim de başka dr gidecem

Cerıncım doktora gÖrÜndÜnmÜ canım sen?? Bıze doktorum bı sakınca yok dedı ama bız yınede haftada 1 e ındırdık ılıŞkıyı

goncam cnm kist tedavisine başlıcaz adet söktürücü verdi adetle atılmazsa 2 ay korunacaz tedaviye başlıcaz ama ben bu dr memnun kalmadım şu kontrolümüde tamamliyim de başka dr gidecem

hayırlısı olsun güzelim allah yardımcın olsun başka bi sıkıntı olmasında kist hallolur inşallah:teselli:

seni çok sevdiğimisi konuşuyodukk

Hamıleyım yaa walla bak ana yÜreĞı bu hısseder yanee :):) (hıÇ bı belırtı olmasada)
heheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…