Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

handancım rahat ettiriyo annesini evde olsan emin ol senide rahatsız ederdi velet çalışıyosun ya ondan canım :)))) inş testlerini hepsi temiz çıkacak

ayy kızlar beni 4 marta kim rüyasında görmüştüü yaa hatırlayamıyom tam olarakta asumuydu adamıydıı unuttum kusura bakmasın adetim gecikti ama bebek çıkmadı yaa tam olarak ham,leyim diyemi yazmıştım kk ya yoksa adetim mi gecikti diye anlamadım adetim geçikti diye ise bildi bebek ise malesef bilemedi yaa inş diğer aya çıkar tarihi yazıyormuydu acaba gördümü ki

handanın cnm bebek uyuyorsa uyandıraydın cnm ya çikolata falan yeseydin kalkıp yürüseydin biraz uyanır annesine bir el sallardı belki

günaydın herkese....hihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

hehe ceyanım cnm inş hamişsindir de önümüzü açarsın kız sonrada ndk ciğim ve patricia

yaa ben bişi soricimm kıslar gebeliğin bu ilk döneminde ilişkinin bi mahsuru var mı acaba

aaa sen hamileysen ben hayli hayli hamileyim ciciiiiimmm hemiiideee ikiz doğrurummmm hahayyy kaydirigubbakcemile3

niye öle diyon kuzummm, ceylanımm kalacak en yakın zamandaa tedavisi süper gidiyoo 3 yumoşu vardı senin kaç yumoşun oluştu cicimmm ??

aaa sen hamileysen ben hayli hayli hamileyim ciciiiiimmm hemiiideee ikiz doğrurummmm hahayyy kaydirigubbakcemile3
kıskanma cicim :lepi:hamişim işte :lepi:Sende hamileyim de :jeyyar:Ben zaten ikiz bekliyorum eşim ikiz :sm_cool:
yaa ben bişi soricimm kıslar gebeliğin bu ilk döneminde ilişkinin bi mahsuru var mı acaba

mümkün olduğunca 3 ay uzak olmalı çünkü düşük tehlikesi ilk 3 ayda daha fazlaymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…