Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mehlika meryem tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün bu sıkıntıda iyi geldi valla böyle haber almak

kaç gün geciktinki belki erkendir daha bekle bakalım bi kaç gün daha

canım aslında 10 mart diye biliyodum ama geçen ay çok kanama oldu düşük yaptım o yüzden daha geç olabilirim belki ya silik bile çizgi yok pazar günüde bir parça kan geldi kıl gibi anlamAdım yani

eylul cnm benım arkadaşında gecikti düşük yapınca merak etme diğer ay hamile kalırsın ilk aydan olmuyor ama bilmeem

canım ya üzülme...kaç gün geçti seni?

canım bu ay bozuldu tam bilmiyorum ama gecen ay düşük yaptım 10 martta başlamıstı onu adet sayarsam bu ay 10 u olmam lazımdı çok kanama oldu belki biraz daha geç olabilirim. yine de bebek olsa çıkardı bence silik çizgi bile yok valla

Ben de 21ini bekliyorum 24ü de doğum günüm bakalım bebişim ömrümün :sm_cool:en güzel doğum günü hediyesini verecek mi bana

kızlar bişey sorcam yine :)
kimse yok çevremde yardımcı olabilecek bir tek sizler varsınız :)
şimdi yani yumurta döllendikten kaç gün sonra idrar testinde çıkıyo. yani illa adeti beklemek mi lazım... acaba test yapsam mı 22 sinde adetim.belli olmaz mı yaa daha.. bu ay çok ümitliydim ama karnım çok ağrıyo galiba adet olcam. çok üzgünümm

MEHLıKAMERYEM cnm tebrik ederim...yeni gördüm haberini..yoğunluktan bakamadım..

eylul cnm benım arkadaşında gecikti düşük yapınca merak etme diğer ay hamile kalırsın ilk aydan olmuyor ama bilmeem

amin canım inşallah gerçi bu ay çalışmala pek olmadı olmaması normal ama gene de insan üzülüyor ya olduysa diye arkadaşının oldu mu simdi

canım adetin geçmeden yapma bence pek adetten önce çıkmıyor ama istersen kanda bakıyorlAr

Yumurta döllendikten 11.gün sonra pozitif gören var seninle aynı günüz bence cumayı bekle kesin sonuç alman için kan değerinde 75 sonrası idrarda gözükür

nehir67 inşallah verir Takvimine baktıkça Neslim aklıma geliyor mide bulantılarıyla kıvranıyor..

Canım ,benim de 21i adet tarihim dayanamadım dün akşam test yaptım tekçizgi çıktı tabi.Ben de daha erken oyüzden öyle oldu diye avutuyorum kendimi.Biraz içim burkuldu tabiki.Ama öyleymiş erken yapınca çıkmıyormuş.negatife üzülmicem diyorsan yap da için rahat etsin.Ama kan testinde çıkıyormuş sanırımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…