ya çıldırcam test yaptım çıkmadı halen de hasta olmadım bütüm moralim gitt ufffffffffff
kaç gün geciktinki belki erkendir daha bekle bakalım bi kaç gün daha
ya çıldırcam test yaptım çıkmadı halen de hasta olmadım bütüm moralim gitt ufffffffffff
canım ya üzülme...kaç gün geçti seni?
eylul cnm benım arkadaşında gecikti düşük yapınca merak etme diğer ay hamile kalırsın ilk aydan olmuyor ama bilmeem
kızlar bişey sorcam yine :)
kimse yok çevremde yardımcı olabilecek bir tek sizler varsınız :)
şimdi yani yumurta döllendikten kaç gün sonra idrar testinde çıkıyo. yani illa adeti beklemek mi lazım... acaba test yapsam mı 22 sinde adetim.belli olmaz mı yaa daha.. bu ay çok ümitliydim ama karnım çok ağrıyo galiba adet olcam. çok üzgünümm
şimdi yani yumurta döllendikten kaç gün sonra idrar testinde çıkıyo. yani illa adeti beklemek mi lazım... acaba test yapsam mı 22 sinde adetim.belli olmaz mı yaa daha.. bu ay çok ümitliydim ama karnım çok ağrıyo galiba adet olcam. çok üzgünümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?