ayy cnm hayırlısı olsun gülüm ben de de hiç bir belirti olmadı adetim gecikti kistle ugrasıyom şimdi rabbim sana göstermesin boşver salık herşeyin başı saglıgın yerindeyse sorun etme boşuna
amin.teşekkür ederim.çok mutlu oldum bende öğrenince...çok güzel bir duygu.
Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın
2 gün sonra testini tekrarla unutma bide hemen doktora git ilaçlarına başla canım:)
gncam buay benimde hiç belirtim yok hayırlısı
buarada melikameryem muhtemelen 4 haftalık
gncam buay benimde hiç belirtim yok hayırlısı
buarada melikameryem muhtemelen 4 haftalık
doğru diyosun sen de takılma biliyosun stres herşeyi perişan ediyo bu hayatta hoş nasıl uzuk durunur onuda anlayamıyorum bi türlü yaa kısmet diyip beklicez yapcak bişiyimiz yok herşeyin hayırlısı[/QUOTE
boyle dıyenler genelde hamış kalıyoo yaaa,,dıyolar ya hamıleler hıç belırtım oktu hamıleymışım meğer hıç anlamadım falan dıyee...hadıı hayırlısııı sızde boyle dıyecksınız rabbımın ıznıyleeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sositososito
kıs o göbek çizgisi ne erken çıkmış senin:)) bende hala çıkmadı:))
doğru diyosun sen de takılma biliyosun stres herşeyi perişan ediyo bu hayatta hoş nasıl uzuk durunur onuda anlayamıyorum bi türlü yaa kısmet diyip beklicez yapcak bişiyimiz yok herşeyin hayırlısı[/QUOTE
boyle dıyenler genelde hamış kalıyoo yaaa,,dıyolar ya hamıleler hıç belırtım oktu hamıleymışım meğer hıç anlamadım falan dıyee...hadıı hayırlısııı sızde boyle dıyecksınız rabbımın ıznıyleeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sositososito
senin ağzın bal yedin inşaalahhhhihoyyyt
kıs o göbek çizgisi ne erken çıkmış senin:)) bende hala çıkmadı:))
senin ağzın bal yedin inşaalahhhhihoyyyt
:teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3
goncacım hamilelerde oluo göbek deliginde aşagıya kahverengi bi çizgi hepsinde oluomu bilmiyorum ama daha ileri dönemlerde karın şişince çıkıo die biliyorum
fd7'mm inşallah canım hepimiz kalalım inşallah tez zamanda..
göbek çizgisi dediğiniz şey nedir kızlar yaa merak ettim
anladım canım bunu duymamıştım bak hiç iginç bişiymiş valla
goncacım hamilelerde oluo göbek deliginde aşagıya kahverengi bi çizgi hepsinde oluomu bilmiyorum ama daha ileri dönemlerde karın şişince çıkıo die biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?