Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gncam buay benimde hiç belirtim yok hayırlısı
buarada melikameryem muhtemelen 4 haftalık

ayy cnm hayırlısı olsun gülüm ben de de hiç bir belirti olmadı adetim gecikti kistle ugrasıyom şimdi rabbim sana göstermesin boşver salık herşeyin başı saglıgın yerindeyse sorun etme boşuna

doğru diyosun sen de takılma biliyosun stres herşeyi perişan ediyo bu hayatta hoş nasıl uzuk durunur onuda anlayamıyorum bi türlü yaa kısmet diyip beklicez yapcak bişiyimiz yok herşeyin hayırlısı

amin.teşekkür ederim.çok mutlu oldum bende öğrenince...çok güzel bir duygu.
Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın

canım şimdi gördüm,,hayırlı olsun inş...bebeğinle bı ömur huzurlu mutlu yaşarsınız inş...dualarında bızlerı unutma ...a.s.

2 gün sonra testini tekrarla unutma bide hemen doktora git ilaçlarına başla canım:)

tamam canım çok saol..gidicem en kısa zamanda..
kızlar bende bu ay çok belirti yaşamadım.adetime doğru afedersiniz kabızlık başladı bende..
birde göbeğimden aşağıya dikey bir çizgi belirdi..onun dışında bişey olmadı.normal adet belirtileri yaşadım.illa herkes birçok belirti yaşayacak diye birşey yok..böyle düşünmeyin..

benimde öle işte ceylan biliyosun kaç aydır artık hep adet olucam hissediyorum derdim kaç gün öncesi ama bişi yok bu insanı çok heyecanlandırıyo vücudumuzu tanıyoruz artık bakalım yaa bi hafta sonra çıkar akı karası:roflol:

goncacım hamilelerde oluo göbek deliginde aşagıya kahverengi bi çizgi hepsinde oluomu bilmiyorum ama daha ileri dönemlerde karın şişince çıkıo die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…