Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım aslında 10 mart diye biliyodum ama geçen ay çok kanama oldu düşük yaptım o yüzden daha geç olabilirim belki ya silik bile çizgi yok pazar günüde bir parça kan geldi kıl gibi anlamadım yani

iide güzelim düşükten hemen sonra bebiş veriyolarmı ki doktorlar kürtaj olayın olmadı sanırım

arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle,biz 1 yıldır bebek düşünüyoruz fakat olmadı bizde geçen ay dr gittik klomen verdi bitince 2-3 gün içinde gel dedi,ilaç dün bitti,bundan sonrasını çok merak ediyorum,bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum.hayırlı günler hepinize....(bu arada dr da cumaya kadar yokmuş

nehir67 inşallah verir Takvimine baktıkça Neslim aklıma geliyor mide bulantılarıyla kıvranıyor..

İnş.canım sağol her şeyin hayırlısı.Hepimiz bu ayda bomba patlatırız umarımkaydirigubbakcemile5
Evet nesli nin çok bulantısı var nete bile giremez oldu kızcağız kilo vermiş daha yiyememekten:çok üzgünüm: Geçer inş. en kısa zamanda.

geçen ay dayanamayıp aldığım test erken hamilelik gösteriyodu bir hafta kala öle bişi bulup alırsan ilk idrarla yapcan ama sabah o belli eder biraz tuzlu ama 25 milyon

CEYLANCIM YAMANSINLAR YAA BENİM BEBİŞLER.... BANA İSTEDİKLERİ KADAR HEMDE
KIZLAR SİZE BİRŞEY SORCAM BENİM ADET DÖNGÜM 31-33 ARASI DEĞİŞİYOR AMA BEN 16 TEST YAPTIM ÇİFT CİZGİ BU GÜN YAPTIM ÇİFT CİZGİ ERKEN YUMURTLUYOM BEN BU AY NORMALDE 20 SİNDE FALAN YUMURTLAMAM LAZIM HAYIRLISI YA UMUTSUZ OLMAK İSTEMİYOM AMA BU AYDANDA ÜMİDİM YOK BENİM KIZLAR....:1no2:senağlama

selam dedik kimse görmedi öyle bi dalmışsınzki konuşmaya

sealm cnm ...hoşgeldin...kaydirigubbakcemile5 ben ne zamandır burdayım ama işten başımı kaldırıp bakamadım..naber senin günün ne zamandı? var mı bişeyler sende?

hepinize selam adetime 8 gün war acayip halsizim uykum war ama sabah erken kalktığım içindir kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar benimde adet tarihim 20 mart ama daha önceden ağrı girmesi lazımdı girmedi yaaa çoooook merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…