mehlika meryem tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün bu sıkıntıda iyi geldi valla böyle haber almak
kizlar ben geldim ceylanim .bozom.bebegimiz.diger kizlar nasilsinizz.ummuhandan haber varmihihoyyyt
kizlar ben geldim ceylanim .bozom.bebegimiz.diger kizlar nasilsinizz.ummuhandan haber varmihihoyyyt
meryemcim sabahh habreini aldim ceylan dedii hamismissinn tebrikler guzelimm saglikla kucagina all ebisinii .darisi bize insallaha.s.canım saol.darısı en kısa zamanda başınıza inş..hadi bana yetişin ya..birlkte takip edelim haftalarımızı..kaydirigubbakcemile5
hayyy allahmi soyletti kizz hamis degilimkii ayy cokk heyecanlandimm vallahi:sm_cool:hoşgeldin ummuhan regli olmuş
hamilelik nasıl gidiyo
canım saol.darısı en kısa zamanda başınıza inş..hadi bana yetişin ya..birlkte takip edelim haftalarımızı..kaydirigubbakcemile5
:teselli:canimm benim benide dusunurmuss. yahu benimm5 gunum gectii dun test yaptim negatifftii oyuzden umudumm kalmadi be guzelimm. sen nasilsindün aklımdan geçtin valla bayadır görüşemiyoruz diye düşünmüştüm sevindim görünce
MEHLİKAMERYEM cnm tebrik ederim...yeni gördüm haberini..yoğunluktan bakamadım..
hayyy allahmi soyletti kizz hamis degilimkii ayy cokk heyecanlandimm vallahi:sm_cool:
:teselli:canimm benim benide dusunurmuss. yahu benimm5 gunum gectii dun test yaptim negatifftii oyuzden umudumm kalmadi be guzelimm. sen nasilsin:1hug:
canim benim reglim gecti 5 gun oldu dun test yaptim negatifti idrar testi idi ama basim donuyooo benimm u aralarrben seni hmiş biliyodum hadi inşllh hamişsndr kaç günün kaldı regline
canimm benim regli hepduzenlidir normalde satini bile bilirdimm ama bu ay boyle olduu bende karisik duygulardayim ama goguslerim patlicak gibi ama arada belim agriyoo bende sasirdimm vallahi . bide ben bu ay lafama okadar takmadim . hatta kac aydan beri havuza gitmiyodumm ebeise engel olur diye ama bu ay onada basladimm kafa dagitmak icinn kaydirigubbakcemileiyiyim bende sağol
belki test bozuktur başka test yapsaydın keşke hemen umutsuzluğa kapılma niye 5 gün geciksinki
a.s.canimm senide tebrik ederimm hamismisinn . belirtilerinizi paylasirmisiniz meryemle ikinizz cok ihtiyacim var benimde gunum gecti 5 gun ama dun negetif cikti idrar testinde :1hug:Mehlika meryem canımm çok mutlu oldumm allah tamamına erdirsin canım ya ne zaman öğrendin ne kadarlıksın kısss
ayyyyyyyyyALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ben belki yetişirim sana belli olmazzz kaydirigubbakcemile3
canimm benim regli hepduzenlidir normalde satini bile bilirdimm ama bu ay boyle olduu bende karisik duygulardayim ama goguslerim patlicak gibi ama arada belim agriyoo bende sasirdimm vallahi . bide ben bu ay lafama okadar takmadim . hatta kac aydan beri havuza gitmiyodumm ebeise engel olur diye ama bu ay onada basladimm kafa dagitmak icinn kaydirigubbakcemile
Canım ,benim de 21i adet tarihim dayanamadım dün akşam test yaptım tekçizgi çıktı tabi.Ben de daha erken oyüzden öyle oldu diye avutuyorum kendimi.Biraz içim burkuldu tabiki.Ama öyleymiş erken yapınca çıkmıyormuş.negatife üzülmicem diyorsan yap da için rahat etsin.Ama kan testinde çıkıyormuş sanırımyerimseniben
Mehlika meryem canımm çok mutlu oldumm allah tamamına erdirsin canım ya ne zaman öğrendin ne kadarlıksın kısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?