Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mehlika meryem tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün bu sıkıntıda iyi geldi valla böyle haber almak

canım saol.darısı en kısa zamanda başınıza inş..hadi bana yetişin ya..birlkte takip edelim haftalarımızı..kaydirigubbakcemile5

iyiyim bende sağol
belki test bozuktur başka test yapsaydın keşke hemen umutsuzluğa kapılma niye 5 gün geciksinki
canimm benim regli hepduzenlidir normalde satini bile bilirdimm ama bu ay boyle olduu bende karisik duygulardayim ama goguslerim patlicak gibi ama arada belim agriyoo bende sasirdimm vallahi . bide ben bu ay lafama okadar takmadim . hatta kac aydan beri havuza gitmiyodumm ebeise engel olur diye ama bu ay onada basladimm kafa dagitmak icinn kaydirigubbakcemile

Mehlika meryem canımm çok mutlu oldumm allah tamamına erdirsin canım ya ne zaman öğrendin ne kadarlıksın kısss

kusura bakma daha önceden bilmediğim için soruyorum biraz aydınlatırmısın oy verince ne olacak falan diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Mehlika meryem canımm çok mutlu oldumm allah tamamına erdirsin canım ya ne zaman öğrendin ne kadarlıksın kısss
a.s.canimm senide tebrik ederimm hamismisinn . belirtilerinizi paylasirmisiniz meryemle ikinizz cok ihtiyacim var benimde gunum gecti 5 gun ama dun negetif cikti idrar testinde :1hug:

yani ilaç kulanmadıysan bu kadar gecikmesi düşündürücü geçen ay ben iltihap için fitil kullanmıştım 4 gün atmıştı o yüzden dedim gitsene bir kan testi yaptır hadi bizde bekleyelim mutlu haberini:dance:

nehir sen de belirtiler var mı canım? ben ekimde düşük yaptım 5 haftalıkken .. o zaman çok bulantım vardı ama şimdi yok.o yüzden galiba kendimi hamile gibi hissetmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…