Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

fd7'mm gidiyorummm... Aklım sizde kalıyor ama....

tez zamanda gerii gelmenı :beklıyoruzzzzz ceylanımm zatennn:teytey::teytey:
iyiym saol canım sen nasılsın..belim çok ağrıyor..daha küçük olduğu için sürekli uzanıyorum.ama çok sıkıldım yaa..
senin ne zaman regl günün?

uzan uzan sıkılma canım ya kıtap oku uzanırkennn,sen şimdiden başlamışsındır bebek gelişimıbı kıtaplarıi bakımı falan gibi kıtaplara...benım dahaa coookkk..nısanın ılk haftasıı bakalımm ne olacak ..benım 3. ayımm...cokk meraktayızzz..hayırlısııışutarafagitti

benimde 3.ayımdı bu ay.inş..sende kavuşursun bebişine..evet okuyorum.aslında ii oluyor böyle..ilk üç ay dikkat etmek gerekiyor ya..sonraki aylarda daha rahat hareket ederim inş.

merhabalarr kadısım..h.ga.s.
benimde 3.ayımdı bu ay.inş..sende kavuşursun bebişine..evet okuyorum.aslında ii oluyor böyle..ilk üç ay dikkat etmek gerekiyor ya..sonraki aylarda daha rahat hareket ederim inş.

ayy bende hamış kalırım ınş sen gıbı 3.ayımdaaa..ya ben bı de mayısa kadar hamış kalmaak ıstıyorumm cokk..umreyeee bebışım karjnımdayken gıdeyım ıstıyorumm...inşş kalırım canım ya sen gıbı
bulantın falan var mı?ılk uç ay da en cok bulantıdan ıllallah dıyolarmış hamışler..sen ne alemdesın....inş cok rahat bı hamıleleık donemı yaşarsın canımyerimseniben

aaaa ceylannnnn halaa burda mısınn bakııımmm sennn...klava:
ayy yazıkk gozlerıneee kujuuuu...kalk bakımmm artıkımm

herkesee ıyı gecelerr kıslaarrr bende kaçarrr...yorgunumm cokk...dualarınızn kabul olması dıleğıylee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…