Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benim ekim yada kasım annesi olma ihtimalim var sanırım seninde öyle :) sat 12 şubat işte ortalama 12 martta adet beklliodum 14 martta kanda 845 çıktı değerim sen ne zaman öğrenmiştin SAT neydi senin

ya benimde adet tarihim pzar günüydü işte.13ünde yada 14ünde..benm kan değerim 86.75 çıktı nasıl sence?

dua et teyzesi bi aksilik çıkmasınn tatlıcım ya senin ne durumda şimdi gunun ne zman

oyyy oyyy Allahın izniyle bişey olmaz ona gamyoncuiremsu
benim günüm 25 de 2 gündür acayip üşüme war adet belirtileri war ya hani adet olmadan tatlı krizleri başlar ya başladı bende bugün halsizdim 2 gündür saat 5 dedinmi acayip uykum geliyo ama hiç ümitlenmiyorum yumurtlama gününde 1 kere oldu kocişim grip oldu

hamişler size bir sorum war

benim dün rahmime iğne batıyo gibi oldu 1 sn felan sürüyodu sizede olmuşmuydu(adetime 8 gün war)

kızlar ya benim sigara bitmişti en erken kayınlarım geliyoo onlar geldi onlardada yokmuş neyse görümcemi bekledik ondada yokmuşş hay ben böle şansa yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…