Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

olmas canım kusura bakma ya yeni gördüm gecmisi okuyordum
mehlikameryemcim tebrik ederim canım kesinlesmis hamisligin

ben bugün regl oldum geldi kirmizilar zaten bu ay umudum yoktu ben iki ay incir kürü yapmistim subatta biti kür bu ay da hic kafama takmadim ama yinede bugün regl oldum ben ikinciyi istiyorum benim 9 yasinda bi oglum var ama zaten hic korunmamiza ragmen olmadi yani 5 senedir istiyorum aslinda
ya sen ne zamandir istiyosun bebek

canım benim bu 3. ayım idi 12 sinden beri regl bekliyorum ama henüz yok dün gece birazcık leke geldi ve gelmesiyle gitmesi bir oldu:)) test yaptım dün negatifti.
allah bagıslasın canım ona kardes gerek tabi
incir kürü nasıldı?

yakamaz cum insAllah cnm hamilesindirde gelmez kirmizilar hakkinda hayirlisi olsun cnm aslinda 5 gün gecmis cikmasi lazim kan testi yaptir kantestinde cikar hamileysen senin ilkmi olcak daha önce hamile kalmismiydin ben ogluma hamile kalmadan dr um bana clomiphen vermisti galiba tr yede klomen geciyo yumurtlama icin üc ay öncede sarac oglundan sogan ve incir kürünü duymustum onlari yaptim yine olmadi incir kürü kolay hamile kalmak icinmis saracoglunun sitesine girip kürler bölümüne incir kürüne bakabilirsin cnm

canım evet benim ilk olacak vallah bilmiyorum bende iltihap cıktı ilac kullanmam lazım onada baslayamadım bi türlü kesin hamile olmadıgımdan emin olmalıyım ondan sonra ilacı kullanabilirim ancak cok istiyorum ama olmasam daha iyi önce su iltihap gecse daha iyi olacak korkuyorum bisey olur diye.sen nerdesin nerden yazıyorsun insallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın suan bi tedavi görüyormusun peki

yakamosüm nasılsın tatlım....slm gurbetkuşu sende bendensin hı...))

iyi olmaya çalışıyorum napim.((hala çok korkuyorum ama atlatmaya gayret ediyorum..eşim yok evin bütün lambaları yanıyor..görende düğün var sanır...))

allah iyiligini versin kıss dügünmüs:))
güzelim annenler falan yoklarmı birisi yanında kalsaydı keske
bi haber yok daha dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…