Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kadisim ben daha regl olmadım biliyormsun dün test yaptım negatifti pardon ya ben dün diyip duruyomda dün degil ondan önceki gündü dün gece azcııık pembe geldi ama afersin kagıtta vardı sadece camasırım falan kirlenmedi yani napsam yaaa(

sende bi kan testi yaptırsana be güzelim okudumda...

bence yarın git hemen düşünüp durmaktansa....

cnm ben avusturyadan yaziyorum iste gurbetkusuyum cnm:çok üzgünüm:sanada cok gecmis olsun ewt bencede iltahabin icin tedavi olsan iyi olur ilerde bi sorun cikmamasi icin bende de idrar enfeksiyonu vardi dr ilac verdi regl mi bekliyodum iste bugün geldi artik kullanabilirim önemli olan önce saglik sonra zaten bebisler gelir ben oglum 3 yasindayken tedaviye basladim deisik dr lara gittim sonuc yine bana verdikleri yumarta gelistirici hap verdiler benim oglum olmadan gittigim dr bana klomen verdi bi ay kullandim o ay hamile kalmistim ama cok iyi bi dr du oglum 6 aylikken emekli oldu o dr dan baska iyi bi dr bulamadim ah diyorum tr olcaksin iyi bi dr a gideceksin hem dilini anliyosun anlata biliyosun diyorum kendi kendime ayy cok konustum kusura bakma

canım sen önce bi kan testini yaptır yoksa gidersin bi söktürücü filan verir dr.ne bilim yani...

gurbetkusu ne kusuru canım ask olsun bende isvicredeydim 3 yıldır tr deyim evlenince geldim sen ne zamandır ordasın
canım hayırlısı ne diyelim baska bi dr bulman sart yada bi tr ye gel bütün tahlillerini yaptır güzelce

benimde son 3 gün geri sayım başladı ama pek ümidim yok eşimin seyahatleri bu hırsız olayı falan karıştı herşey...(((

belim ağrıyor memişlerin ucu acımıyor ama çok kaşınıyor karnım ağrıyor ve akıntım fazlalaştı anlamadım noluyor ama regl galiba...(((

düsünmüyoda deilim cnm ama iste birazda sartlar el vermiyo izine bile gidemiyorum 3 yildir maddi yönden buralar cok kötü oldu ya zaten bugün kocamin isten cikis haberini aldim daha bi kötü oldum ya senağlama

canım bir tüp alıyorlar ya korkuyormusun yoksa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…