Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıss kadis benimde ucları falan hic acımıyo normalde kac gün öncesinden acırdı ama yok
akıntı hamilelikte fazlalasırmıs gercekten bel agrısıda olurmus ama tabiki bunların hepsi regl de de oluyo
az önce kocis aradı gec gelecekmis isler yogun yani ben daha burdayım:)))

korkmak degilde kötü oluyorum gözlerim kararıyo basım dönüyo elim ayagım bosalıyo igneden korkmuyorum kan göremiyorum pek (

hayırlısı olsun canım ne yapalım ...gelecek bebişlerimiz....inşallah...

evimize hırsız girdi arabamızı çaldı bununla birlikte biçok şeyi canım....senağlama

ayy cnm gecmis olsun
yineki size bi sey yapmamis hirsiz Allah korusun ama iste mal canin yongasi derlerya insAllah tez zamanda bulunur hirsiz büyük gecmis olsun cnm üzülme
yoksa hamilemisin kadisim insAllah hadi bakalim:dance:

gurbet kusu gecmis olsun canım biliyorum orda kriz daha cok var kardesiminde islerini azaltmıslar %60 calısıyolar artık benim ailem hala orda

bakma aldıktan sonrada biraz otur...yanına şeker al at ağzına...sağlık ocağında da yaptırabilirsin...

yok be tatlım değilim hamile ama benimde senin gibi bir oğlum var...

benim karnın gurul gurul kızlar ya sabahtan beri geldi diyorum bakıyorum ama bisi yok kasıklarım karnımın altıda cekiliyo böyle

gurbetkusu ne gülüyon kısss üsendim iste napim ama varya güldün diye birzdan kalkıp dusa giricem inadına :))))))

düsünmüyoda deilim cnm ama iste birazda sartlar el vermiyo izine bile gidemiyorum 3 yildir maddi yönden buralar cok kötü oldu ya zaten bugün kocamin isten cikis haberini aldim daha bi kötü oldum ya senağlama

ayyy canım geçmiş olsun size de...

yakamosum bir güzellik merkezine gidip yaptırsana kıs....))))

kadis kıs pek te bisi yok ayıptır söylemesi:)))
lazer yaptırdım ben cogu döküldü gitti az kaldı bari hamile kalana dek bi kac seans yaptırayım dedim hep yaptırayım dedim üsegencligimden simdiye kaldı

ben tatlıyı sevmem deli gibi bitter çikolata yiyordum bir onu hatırlıyorum yanında da kayısı suyu....ııııııııııııııııh ne alaka dimi...)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…